Haberler

Fenerbahçe, Phillip Cocu'ya Kazandığının 5 Katını Teklif Etti

Güncelleme:

Fenerbahçe, PSV Eindhoven'in başında yıllık 500 bin euro kazanan Phillip Cocu'ya 2,5 milyon euroluk teklifte bulundu.

Fenerbahçe, yeni teknik direktörü için artık geri sayıma başladı. Sarı-lacivertli yönetimin, Hollandalı teknik adam Phillip Cocu ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

Cocu, Hollanda'nın Fox Sports gazetesine Fenerbahçe ile görüştüğünü açıkladı. De Telegraph gazetesi ise sarı-lacivertli kulübün, PSV Eindhoven'den 500 bin Euro yıllık ücret alan Cocu'ya 5 katı rakam olan senelik 2.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

SON GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR

Hollanda basınından Voetbal International ise 47 yaşındaki teknik adamın menajeri Rob Jansen'in, Fenerbahçe ile son detayları görüşmek için İstanbul'da bulunduğunu, ayrıca, Avustralya Milli Takımı'nın başında olan Mark van Bommel ve Bert van Marwijk ikilisinin Cocu'nun ayrılma ihtimaline karşı PSV'nin gündeminde olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe'nin 3 yıllığına anlaştığı 47 yaşındaki teknik adamın, transferinin resmiyete kazanmasının ardından yarın ya da pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fenerbahçe Eindhoven Spor Haberler

500

Yorumlar (7)

Merithan:

NEDEN 500 ALANA 2. 5OO VERİLİYOR NASIL Bİ MANTIK 500 ALANA 1. 000 VER NE BİLEYİM 1. 500 VER KONTRATTA YUKLUDE TAZMINAT VARDIR O NE ALA DİGERLERİNDEN NE FARKI KALACAK

38
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Bu gidişle aziz yıldırımı da ararız.

10
0
yanıtYanıtla
Turgutt:

Bu sayın Ali koçun ilk yanlışı FB de. Cucu FB de iş yapa bilecek deneyimli bir hoca değildir. FB de artık sampiyonluk mucize dir. . . Zaman ne kadar haklı olduğumu gösterecektir. . Hemde çok iyi tanırım. Ama çokda efendi sakin biri. . .

7
2
yanıtYanıtla
Çoban:

Yazık ülkeyi batırıp rezil ediyorlar değerinin 5 katını vermek ne demek yazıklar olsun

7
0
yanıtYanıtla
Iziiiiii Dortmund:

Jürgen Klinsmann gelsin bence!

4
2
yanıtYanıtla
Tuncay:

Aykut kocaman bu Takım bu kadroya rağmen ikinci yaptı kupada Final oynatı. Alacağınız Şampiyon yapamaz sa istifa edecekmisin Ali koç

4
2
yanıtYanıtla
Wahh wahh:

ÇOK para harcayarak değil, iyi adam alarak akıllı transferler yaparak şampiyon olunur. Fenerbahçe bu kafayı değiştirmezse işi zor. He bu arada, hasan ali yi kaldırım artık, yeterrr

4
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title