Haberler

F.Bahçe'den gidince küllerinden doğdu, takımını sırtlıyor!

Güncelleme:

Fenerbahçe'de beklentilerin uzağında kalan Ganalı futbolcu Andre Ayew, bu sezon İngiltere'de fırtına gibi esiyor. Championship'te mücadele eden Galler ekibinin önceki gün Blackburn Rovers ile oynadığı maçta attığı golle takımını mağlubiyetten kurtaran ve bir puanı getiren isim olan deneyimli futbolcu, takdir kazandı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Andre Ayew, hayal kırıklığı yaşamış ve sezon sonunda bonservisi alınmayıp kulübü Swansea City'ye gönderilmişti. Bu sezon ise Ayew, adeta küllerinden doğdu.

Geçen sezon Fenerbahçe'de 38 maç oynayıp, 5 gol 2 asistlik performans gösteren Ayew, bu sezon Swansea City'de ise henüz ligin ilk yarısı bitmeden 20 maça çıktı ve 7 gol atıp 4 de asist yaptı.

HAFTANIN 11'İNE SEÇİLDİ

Blackburn Rovers karşısında sergilediği performansla maçın adamı seçilen Andre Ayew, aynı zamanda ligde haftanın 11'ine de girdi. Galler'in siyah-beyazlı ekibi geride kalan 21 haftada 31 puanla ligde 11. sırada yer alıp, yükselme hattının 3 puan gerisinde bulunuyor.

Ayew'in Swansea City ile sözleşmesi 2021 yılı haziran ayında sona eriyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Blackburn Rovers Swansea City Fenerbahçe Galler Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

GFB:

Allah Fenerbahçe''mizi Ayew, Slimani, Benzia, Frey, Hasan Ali ve Alper gibilerden korusun. AMİN. Devre arası Kolarov ve İrfan gelirse yeterli olur. Ek olarak 1 tane daha Moses tarzı oyuncu alınırsa özlenen ŞAMPİYONLUK inşallah gelecek. Kadıköy''deki Malatya maçına lider çıkarsa OMUZ OMUZA ŞAMPİYON OLURUZ!!

10
18
yanıtYanıtla
FB:

HASAN ALİ NE ALAKA BİLADERRRRR

yanıt14
yanıt2
Okumus cocuk:

Sampiyonluk hakemler den geciyor Agam . ne zaman ögreneceniz bunu yav hayret yav hayret.

yanıt2
yanıt1
aaa:

Küllerinden doğsa ne olur beyin namına bişey yok bunda.

20
5
yanıtYanıtla
EN İYİSİ EFSANE ARTHUR COIMBRA ZICOYDU:

Ayewi tekrar kiralayacaktınız ama medya ve taraftar çok eleştirince paketlenerek gönderildi. Taraftarı her zaman dinlememek lazım. Ayew rotasyon oyuncu olabilirdi kadro derinliği açısından. Çok iyi değildi ama idare ederdi. Mehmet Ekici gibi yetenekli bir oyuncuyu bile kadroya almadılar düşünün. Ferdi de harcanacak bu gidişle. İşkence futbolu oynatan Aykut''tan tek farkı hücum futbolu. Yoksa oyun okuma konusunda, gençlere şans verme konusunda vasatın altında. Zicodan sonra yüzümüz hiç gülmedi. Ah Zico ah

17
1
yanıtYanıtla
UNi BJK:

AMA BIZIM UEFA KUPAMIZ VAR LOO

13
4
yanıtYanıtla
Tilkican19:

Şunu iyi anlamak lazım bunlara topçu diye para veriyorlar getiriyorlar sonrasında oynamadan parasını alıyor, sözleşme bitince gidiyor aslanlar gilbi top oynuyorlar parayı peşin verince bunlar oluyor yerliye yatırım yapın

6
1
yanıtYanıtla
futbolsever:

türkiyede herkes teknik direktör herkes antrönör herkes futbol uzmanı ben ne diyeyimki diyeceğim şu olsun hagi ve alex gibilerin dışındakilere bu ülkenin parasını vermeyin trabzonsporun alt yapısı yetisenler gayet iyi masallah son örnek serkan selamlar sevgiler

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title