Haberler

Dünya Kupası finalinde Messi'yi illallah ettiren Nusret sessizliğini bozdu: Bir daha asla sahaya adım atmam

Güncelleme:

2022 Dünya Kupası finalinde sahaya girerek zafere ulaşan Arjantinli futbolcuların peşinde koşan Nusret Gökçe, özellikle Lionel Messi'yi oldukça rahatsız etmişti. Yaşananlara ilişkin sessizliğini bozan Nusret, "Özel bir andı. Orada olma nedenim hakkında bir şey yapamam ama bir daha asla Dünya Kupası sahasına adım atmam." dedi.

Arjantin'in kazandığı Dünya Kupası finalinde sahaya dalarak yıldız futbolcuların peşinde koşan ve onlarla fotoğraf çektirmek için büyük çaba harcayan Nusret Gökçe, Messi'ye rahatsızlık vermişti. Messi'nin hoşnutsuzluğu yüzüne yansırken Nusret, sessizliğini bozdu.

"KENDİMİ YABANCI HİSSETMEDİM"

The Times'a konuşan Nusret, "Arjantin'i seviyorum; orada yaşadım. Onları desteklemek için gittim. Takımdaki birçok kişi restoranıma geldi. Kendimi yabancı hissetmedim. Özel bir andı. Orada olma nedenim hakkında bir şey yapamam ama bir daha asla, asla Dünya Kupası sahasına adım atmam." ifadelerini kullandı.

"BİRAZ ŞAŞIRDIM"

Reklam yapmak amacıyla sahaya girmediğini belirten Nusret, "Dünya Kupası'nı iki milyar insan izliyordu… Kaç kişi benim hakkımda konuşuyor? Beş milyar. Tüm dünya. Sahaya bir reklam amacıyla girmedim; sadece böyle hissettim. Sonra biraz şaşırdım. Sahada en az başka 1.000 kişi vardı ama videoyu gösterdiklerinde sadece ben olduğumu söylüyorlar." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bir Daha Asla Lionel Messi Nusret Gökçe Dünya Gökçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

orhan duz:

Senin kadar itici gereksiz birini görmedim nusret kibirli egolusun hayırlı işlere imza at dünya geçici vazgec

346
56
yanıtYanıtla
Alfakurt:

Adamlar seni men etmiş nıso istesende giremesin

229
12
yanıtYanıtla
uCube :

Onda o para varken men etmek nedir arkadaş. Parasını verdin mi menlik mi tanır? ;))

yanıt0
yanıt0
Ünal Balili:

Dünya kupası Avrupa'daki bir ülkede olsa sen sahaya adımını bile atamazdın.Ortadoğu ülkelerinin klasik kuralsızlık sorunu.

2
1
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Bizden birini ne kadar kolay gömdünüz diye size plaket takarlar galiba yaptığı saçmalık belki ama bu kadarda belli etmeyin ne olduğunuzu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title