Haberler

Darısı Türk futbolunun başına! Portekiz'de tarihi VAR kararı

Güncelleme:

Portekiz, bazı maçlardaki kritik pozisyonlarda hakem ile VAR arasındaki konuşmaların stadyumdan canlı olarak dinletilmesi için FIFA ve IFAB'dan izin aldı.

Portekiz Futbol Federasyonu, hakem ile VAR arasındaki konuşmaların stadyumlarda dinletilmesi için izin aldı.

ANLIK OLARAK DİNLETİLECEK

Portekiz basınında yer alan haberde, bazı maçlardaki kritik pozisyonlarda hakem ile VAR arasındaki konuşmalar anlık olarak stadyumdan taraftarlara dinletilecek. Bu uygulamanın kullanılacağı maç sayısı adım adım artırılacak.

TELEVİZYONDAN YAYINLANIYORDU

Portekiz Futbol Federasyonu, Portekiz Ligi'nde oynanan karşılaşmalarda Eylül 2023'ten bu yana hakem ile VAR arasındaki konuşmaları aylık olarak bir TV kanalından yayınlıyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Portekiz Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

haksız mıyım:

biz şeffalığı sevmeyiz. her işimiz katakulli ile bizim. portekiz olana kadar var tedavülden kalkar

179
9
yanıtYanıtla
Muharrem Güreli:

Türkiye de yemez o kadar çok şike varki kimse avantasindan vazgecmez

149
3
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

TÜRKİYE DE CİNCON OLMASA VAR A BİLE GEREK YOK.HER İŞLERİ KATAKULİ....

58
65
yanıtYanıtla
senar:

1 cincon 1 de fenev

yanıt15
yanıt22
YİĞİT TÜRKALP:

SENAR SON 10 YILDIR MAÇLARI GENEL VEYA KISMEN İZLEDİYSEN DOĞRU BİR ŞEKİLDE YAZ.KİM HAKEM AYARTTI.KİM VAR A KARIŞTI.HANGİ TFF BAŞKANI CİNCON ÜYESİ,YARDIMCISI CİNCON MAÇLARINDAN ÇIKMIYOR.ALLAH İÇİN DOĞRU YAZ....

yanıt14
yanıt13
senar:

ben ikisinin de masum olduğuna inanmıyorum. fener zaten bir şike yapıştı üzerine gidiyor, GS desen aynı. hangisi daha çok kulis yaparsa daha baskın davranırsa o kazanıyor. özet bu aslında. milleti futboldan soğuttu bu iki takım yöneticileri. işleri güçleri hakemleri federasyonu etkilemek.

yanıt7
yanıt4
ercan gurbhetchi:

Fblilerin algısı: Son 15 senenin TFF başkanları: M.Özgener (Fbli) M.Ali Aydınlar (FB yöneticisi), Yıldırım Demirören(BJK Başkanı) Nihat Özdemir (FB 2. Başkanı) :)) Servet Yardımcı (Fbli) ve Büyükekşi üye sadece:)) Var sahaya yayınlansa: samEL in pozisyonu. Var:abi 5 metre el açık. şşş ses çıkarma fb aleyhine penaltı mı verilir. Nelsson a verdik şşş dedim. Djikroşe İcardi yumruk Var:yuh yumruk attı. Sus. Odadan çık tuvalete gittik deriz. :))

yanıt7
yanıt7
Kemal Sağlam:

Ona da bulurlar bişey merak etmeyin

61
4
yanıtYanıtla
ERTAN IŞIK:

bu karar şimdilik bi DURSUN yoksa ligi bitirtmezler falan :)

32
9
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

REİS EYVALLAH.CANSIN....

yanıt16
yanıt7
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title