Haberler

Cristiano Ronaldo ile adı aşk dedikodusuna karışan Daniella Chavez, kulüp satın aldı

Güncelleme:

Juventus'un yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun Irına Shayk ile birlikteyken 2015 yılında aşk yaşadığı iddia edilen ünlü model Daniella Chavez, Şili ekibi Rancagua Sur Sports Club kulübünün yeni sahibi oldu.

Cristiano Ronaldo'nun Irına Shayk ile birlikteyken 2015 yılında aşk yaşadığı iddia edilen ünlü model Daniella Chavez, Şili merkezli Rancagua Sur Sports Club kulübünü satın aldı.

Instagram'da 13 milyon takipçisi bulunan 34 yaşındaki ünlü model, yaptığı paylaşımda henüz bir ligde oynamayan Rancagua'yı satın aldığını ve kulübü en üst seviyedeki lige çıkarmayı hedeflediğini söyledi. Chavez, "Yakında profesyonel bir lige girecekler. Benim için bir meydan okuma daha. Ancak bu güzel bir meydan okuma çünkü şehrimin bir parçası. Elimizden geleni yapacağız" sözlerini kullandı.

Chavez'in satın aldığı Rancagua Sur, 3. Lig'de mücadele ederek profesyonel futbola giriş yapacak.

RONALDO İLE YASAK AŞK YAŞADIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Ünlü modelin 2015 yılında dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti. O dönemde Irina Shayk ile birlikte olan Portekizli yıldızın ilk başlarda utangaç olduğunu söyleyen Chavez, böylelikle bir hayalini gerçekleştirdiğini dile getirmişti.

"BAŞLARDA BİR UTANGAÇTI"

Chavez, "Cristiano ilk başlarda biraz utangaçtı. Kendine güveni arttıkça, biraz korkutucu olsa da gayet erkek gibiydi. Beni sevdi ama düşüncesi bunu göstermek yönünde değildi. Sadece bir hayalimi gerçekleştirmek ve onunla yatmak istedim. Vücudunu beğendim. O da benim yüzümü ve göğüslerimi beğendi" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hugo Chavez Şili Sur Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (9)

Memo:

Yahu Klub satin almissa bize ne Türk Milletine ne Bu kadar kelitesiz Gereksiz seyler yazmak Zorundamisiniz

18
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Bu mubarek gunde habere bakmayaydim looo

8
2
yanıtYanıtla
Burak:

Cumadan sonra ummet habere toplanir.

2
5
yanıtYanıtla
....:

Senin gibiler onlar da. Ümmet değiller.

yanıt1
yanıt3
xxl:

agızıda kücücukmuş

2
1
yanıtYanıtla
Tankut:

Melissssss

1
2
yanıtYanıtla
yani:

bencede

yanıt0
yanıt0
Çobanbey:

Ronaldo yüksek transfer eder artık.

1
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Ronaldo göğüslerini beğenmiş bunu öğrendiğimiz iyi oldu artık rahatlıkla ölebiliriz

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title