Haberler

BUÜ Doktora Öğrencisi İnci Ece Öztürk Dünya Şampiyonu Oldu

Güncelleme:

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) doktora öğrencisi ve milli sporcu İnci Ece Öztürk, Dünya Kadınlar ve Karışık Bocce (Volo) Şampiyonası'nda altın madalya kazandı. Şampiyonada diğer milli sporcular da başarılı sonuçlar elde etti.

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) doktora öğrencisi ve milli sporcu İnci Ece Öztürk, Dünya Kadınlar ve Karışık Bocce (Volo) Şampiyonası'nda "Basamak" branşında altın madalya kazandı.

Fransa'nın Rumilly şehrinde 8-11 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Dünya Kadınlar ve Karışık Bocce (Volo) Şampiyonası'nda mücadele eden milli sporcu İnci Ece Öztürk, büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu olmayı başardı. İnci Ece Öztürk ve takım arkadaşı Mehmet Can Yakın, mücadele ettikleri "Karışık Röle" branşında da dünya ikinciliğini elde etti. İnci Ece'nin kardeşi olan milli sporcu Buket Öztürk ise Altın Nokta branşında dünya ikinciliğini kazandı.BUÜ öğrencisi Emine Dursun ve takım arkadaşı Ayşenur Barış da kadınlar "Çift Geleneksel" branşındadünya ikincisi oldu.

Basamak branşında dünya şampiyonluğuna uzanan milli bocceci İnci Ece Öztürk, kardeşi Buket Öztürk ve Emine Dursun eğitimlerine Bursa Uludağ Üniversitesi'nde devam ediyor. Lisans ve yüksek lisansını BUÜ'de tamamlayan İnci Ece Öztürk, doktora çalışmalarını da BUÜ Spor Bilimleri Fakültesi'nde sürdürüyor. Altın Nokta branşında dünya ikincisi Buket Öztürk ve çift geleneksel branşında dünya ikincisi Emine Dursun ise lisans eğitimlerine BUÜ'de devam ediyor. Yarışmada karışık röle branşında dünya ikincisi olan Mehmet Can'ın da BUÜ mezunu olduğu bilgisi paylaşıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Uludağ Üniversitesi Ece Öztürk Dünya Bursa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title