Haberler

    Burak Elmas'tan Galatasaray Başkan Adaylığı Açıklaması

    Galatasaray başkanlığına aday olacağı iddia edilen Burak Elmas sosyal medya hesabı üzerinden taraftara seslendi.

    Galatasaray başkanlığına aday olacağı iddia edilen Burak Elmas sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.
    Aynı zamanda Faruk Süren'in de damadı olan Elmas, taraftara seslendiği yazdıda şunları dile getirdi;
    "Sevgili Galatasaraylılar,
    Hepiniz gibi saf duygular ile Galatasaray'a gönül vermiş bir arkadaşınız olarak bana göstermiş
    olduğunuz yakınlık ve desteğe müteşekkirim.
    Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlarımıza Galatasaray'da takımlarımızı desteklemek için tribünde oturduğumuz koltuktan başka hiçbir makam önceliğimiz olmadı ve olmayacak.
    Bizi biz yapan Galatasaray gelenek ve değerlerinden hızla uzaklaşmamızdan hepimiz uzun zamandır çok rahatsızız.
    "Bu seçim etik dışıdır"
    Galatasarayımız son derece etik dışı bir şekilde, tabiri caiz ise oldu bitti ile seçime götürülüyor. Bu seçim hakkındaki düşüncelerimi sizler ile birkaç gün önce paylaşmıştım.
    Galatasaray'ın büyüklüğüne yetersiz kalan mevcut tüzüğümüz kullanarak, koltuk savaşı için
    seçimden seçime sürüklenmesine ve bu köhne zihniyetin Galatasarayın gün geçtikçe geriye ve
    dönülmesi zor noktalara götürmesine hepimiz aktif olarak tepki gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz.
    "Önümüzdeki 6-7 gün Galatasarayda önemli görüşmeler ve gelişmeler olacak"
    Hep söylediğim üzere; Galatasaray sahipsiz değildir! Bu aşamada arkadaşlarımız ve dostlarımız ile sürekli görüşmeler yapıyoruz. Bu ulvi görev, hazırlık ve fikir alışverişi yapılmadan üstlenilemeyecek kadar önemli ve ciddidir. Galatasarayımız için hepimiz en iyisinin olması için çaba gösteriyoruz.
    Önümüzdeki 6-7 gün Galatasarayda önemli görüşmeler ve gelişmeler olacaktır. Artık hepimiz altyapısı olmayan ve sadece kulağa hoş gelen hamasi ifadeler ile gösterilen kısa vadeli hedeflerin
    başarı getirmediğni biliyoruz. Bütün gelişmeler içerisinde tek beklentim bu oyunun bozularak, mayıs ayında tekrar seçim yapma taahhüdünü verecek bir ekibin, Galatasaray'ı yeni ufuklara taşıyacak başkan adayları ve ekiplerine yol açmasıdır.
    Yani kısaca, Galatasarayımızı karşılıksız sevenlerin kazanmasıdır."
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Faruk Süren Galatasaray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title