Haberler

Burak Elmas'tan Galatasaray camiasına Gomis tepkisi! "Küme düşmeme bonusu" iddiaları çileden çıkarttı

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, sarı-kırmızılıların Şubat Ayı Olağan Genel Divan Kurulu Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu. Gomis'in sözleşmesindeki küme düşmeme bonusu iddialarına sert cevap veren Elmas, "Gomis'in kontratında 250 milyon lira küme düşmeme bonusu olduğu söyleniyor, bu çok çok yanlıştır." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'da Şubat Ayı Olağan Genel Divan Kurulu Toplantısı gerçektirildi. Sarı-kırmızılılarda başkan Burak Elmas yaptığı açıklamada Bafetimbi Gomis'in sözleşmesinde bulunduğu iddia edilen küme düşmeme bonusu iddialerına yanıt verdi.

Burak Elmas'ın açıklamaları şöyle:

"BU ÇOK ÇOK YANLIŞ"

"Gomis'in kontratında 250 milyon lira küme düşmeme bonusu olduğu söyleniyor, bu çok çok yanlıştır. Olmayan şey için haber çıkıyor, üyemiz tarafından doğruymuş gibi kabul ediliyor. Hesap soruluyor" ifadelerini kullandı.

"İTİBAR SUİKASTİ YAPILIYOR"

İçeride hala benim yöneticilerime, ben kendimi geçtim. Profesyonel çalışanlara, tek tek yöneticilerime Galatasaraylılar tarafından itibar suikasti yapılıyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bafetimbi Gomis Burak Elmas Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (1)

mojo risin:

Galatasaray i bu durumda görenler..ufo görmüş masum köylü gibi reaksiyon veriyor...farz edelim küme düştü adamlar.. kazancınız ne sizin itibar rakibin mağlup olması ile olmaZ.. rakibi mağlup etmekle olur..bir geç Galatasaray i da bizde sevinelim bee

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title