Haberler

Bruno Fernandes, Manchester United'a transfer oldu

Güncelleme:

İngiltere Premier Lig ekibi Manchester United, Medipol Başakşehir'in UEFA Avrupa Ligi Son 32 Turu'ndaki rakibi Sporting'in orta saha oyuncusu Bruno Fernandes'i kadrosuna kattığını açıkladı.

Portekizli futbolcu Bruno Fernandes'in Sporting Lizbon'dan Manchester United'a transferi resmi olarak açıklandı.

Portekiz'in Sporting Lizbon ve İngiltere'nin Manchester United kulüpleri, yaptıkları açıklamalarda transferin detaylarını paylaştı.

55 MİLYON + 25 MİLYON EURO

Orta saha oyuncusu Fernandes'in transferinden dolayı Manchester United'ın Sporting Lizbon'a 55 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği, ayrıca başarıya göre 25 milyon euroluk ek ödemenin de olacağı belirtildi.

Söz konusu 25 milyon euronun 5 milyonu, futbolcunun oynadığı maç ve attığı gollere, diğer 5 milyonu İngiliz takımının Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısına, kalan 15 milyonunun da Fernandes'in alacağı bireysel ödüllere göre dağıtılacağı kaydedildi.

Bruno Fernandes, UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Medipol Başakşehir'le karşılaşacak Sporting Lizbon'un en önemli futbolcularından biriydi. Fernandes, Sporting Lizbon formasıyla bu sezon ligde ve Avrupa'da görev yaptığı maçlarda 13 gol kaydetti.

Kaynak: AA / Spor

Manchester United Bruno Fernandes Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Ozz.:

Adamlar 55-90 milyon eurolardan bahsediyorlar. Bizimkiler 2-3 milyon Euro için çok zor transfer, yasağımız var, bütçemiz de açık, batarız, ölürüz diyorlar. Bunlar ile nasıl başa edeceğiz. Yabancı genç yetenekli futbolcu ülkemizi tercih eder mi hiç bunlar varken.

6
1
yanıtYanıtla
codelover:

kendi ülkenin genç yeteneklerini bulacaksın sende o zaman. Türk futbolunun geleceği hatta ülke ekonomisinin bile geleceği budur. futbolcu yetiştirip satacaksın deli kar. senin ülkendeki herkes mi yeteneksiz? tanıdığı olmayan futbolcu olamıyor bi kere bu olay ortadan kalkacak. tff 1. lig ten roma lille gibi takımlar topçu aldı. bizim takımların gözü hep avrupada. olmaz böyle olmaz. .

yanıt4
yanıt0
baş etmek zor:

onların yayın geliri marka ve sponsorluk gelirleri çok iyi ayrıca kulüplerin çoğunda yabancı sermaye var bizim kulüpler batık durumda

yanıt1
yanıt0
EFEDAYI:

Başakşehir sevinebilir , gene de işleri zor. . .

2
0
yanıtYanıtla
angaralı:

çözüm gayet basit altyapıyı geliştir sen genç oyuncu yetiştir 55 60 milyon eurolara sen sat olay bu kadar basit ve net yabancı transfer yıldız oyuncu isteme sen parlat yıldız olsun

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title