Haberler

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 5 Futbolcuyu Kapının Önüne Koydu

    Güncelleme:

    Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Veli, Boyko, Aras, Milosevic ile az şans bulan Mustafa Pektemek'e kapıyı gösterdi.

    Beşiktaş'ta Veli, Boyko, Aras, Milosevic ile az şans bulan Mustafa Pektemek'e takım aranıyor. Bu isimlerin kulübe yıllık maliyeti 6,5 milyon euroyu buluyor.

    Siyah-Beyazlılar'da yıllık maliyetleriyle kulübe büyük külfet getiren Veli Kavlak, Denys Boyko, Aras Özbiliz, Alexander Milosevic ve Mustafa Pektemek'in masraflarından kurtulmak için formül aranıyor.

    MALİYETLERİ 6,5 MİLYON EURO

    Akşam'ın haberine göre; yönetimin bu isimlerle görüşerek kendileriyle yola devam edemeyeceklerini bildirdiği aktarıldı. Futbolcuların yıllık maliyetlerinin yaklaşık 6,5 milyon euroya geldiği belirtilirken, bu isimlerin ocak ayında ya kiralık ya da bonservisiyle birlikte gönderilmek istendiği kaydedildi.

    GELENİ DE TUTUYOR

    Beşiktaş'ın yapmak istediği transferler için de bu isimlerden kurtulması gerekiyor. Devre arasında hem Vida'yı hem de Demba Ba'yı almak isteyen Beşiktaş, yabancı futbolcuları göndermek zorunda.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Alexander Milosevic Mustafa Pektemek Veli Kavlak Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (5)

    GEZGİN SİLEN:

    ŞENOL GÜNEŞ HOCA FALAN DEĞİL. ZAMANI GELİNCE GÖRECEKSİNİZ.

    0
    9
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Ulan Veliyi harcadınız adam Beşiktaş için hayatını ortaya koydu düzeldi Hale''n oynatmıyorsun neyin peşindesin Şenol hoca senin de çıkacaktır arka perdesi merak etme

    1
    8
    yanıtYanıtla
    CEMAL OKKA:

    mustafaya, arasa fırsat verilmeliydi. yanlış yapıyon hoca

    1
    4
    yanıtYanıtla
    Maç:

    Biji

    1
    2
    yanıtYanıtla
    asdfghjklşi:

    isabetli olur

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title