Haberler

Beşiktaş, Galatasaray'ı Derbi Sonunda Candan Erçetin'in Şarkısıyla Vurdu

Güncelleme:

Beşiktaşlı görevliler, Galatasaray'ı 1-0 yendikleri derbi sonunda stat hoparlörlerinden, bir dönem Galatasaray'da yöneticilik yapan Candan Erçetin'in "Yüksek yüksek tepeler" türküsünü çalarak göndermede bulundu.

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin öncesinde Vodafone Park'ta ilginç görüntüler yaşandı.

Statta Yung Felix'in seslendirdiği Loco Loco şarkısı çalındı. Beşiktaş taraftarları da çalınan şarkıya eşlik ederek büyük coşku yaşadı.

Maç sonunda ise Vodafone Park'ta "Bir Aslan miyav dedi" ile "Yüksek yüksek tepeler" türküsü çalındı. Bilindiği üzere "Yüksek yüksek tepeler" türküsünü söyleyen Candan Erçetin, bir dönem Galatasaray'da yöneticilik yapmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Candan Erçetin Galatasaray Beşiktaş Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (37)

N E:

CUMARTESİ GS NİN KINASI VARDI PAZAR GÜNÜDE BEŞİKTAŞ DÜĞÜNÜNÜ YAPTI NE VAR BUNDA

28
17
yanıtYanıtla
Pisko:

Zamanında beşiktaşa yapılan haksızlıklara gülüp geçen zihniyet şimdi kendilerine haksılık yapıldı diye ağlıyor. . Şimdi biz size gülüp geçiyoruz. Keşke zamanında haksızlığa biraz tepki verseydiniz de yapılan hataları haksızlıkları hep beraber çözseydik!!

31
12
yanıtYanıtla
Levent mermer:

Beşiketaşa haksızlık?! ??

yanıt0
yanıt6
Emin AYDIN:

Peki şimdi sen neden yapılan haksızlığa tepki vermiyorsun

yanıt5
yanıt8
black eagle:

Ne var bunda kızacak. Gelin kız kırmızıları, sarıları giymiş süslenmiş gelmiş damadın evine. Kına gecesi düzenlemeden gerdeğegirersen ayıp olur geselilere. İyi ki Beşiktaş 1 attıda gelin zorlanmadı düğün güzeldi. Gelin her pozisyondan sonra ağladı o kötüydü. Bu kadar ağlamayın bir taneden bişey olmaz :)))

25
9
yanıtYanıtla
Yeniçeri:

Tüpçü babanıza okadar borç var yoksa babanıza olan borçları Nasıl ödeyeceksiniz size bir çift sözüm daha 100 yılda geçse sittim sene bir Galatasaray Fenerbahçe olamazsınız

7
20
yanıtYanıtla
1903:

OLMAKTA İSTEMEYİZ RENKLİ SİZ RENKLİ KANKANIZLA DEVAM EDİN BİZ AYRICALIKLI OLALIM OLAMAZSINIZ DERKEN KENDİNİZİ BUĞDAN ANBARINDA ZANNEDİYORSUN HERALDE RENKLİ

yanıt7
yanıt2
N E:

İKİ RENKLİ TAKIM ARASINDAKİ FARKTA BU ZATEN BEŞİKTAŞ SİZİN GİBİ PİS ÇİRKEF TAKIM DEGİLDİR BEŞİKTAŞLI OLMAK HERKESE NASİP OLMAZ RENKLİ

yanıt8
yanıt4
Köylü Murtaza:

öncelikle ''sittim değil siddin'' sene olacak. sonrasında ise bizim renklilere ihtiyacımız yok biz zaten BEŞİKTAŞIZ. bizim feneride geseyide hiç bir zaman örnek almadık almayız da. siz renkliler sadece bizim bestelerimizi çalar kendi stadınızda söylersiniz. asıl siz BİZ OLAMAZSINIZ !

yanıt3
yanıt1
Trabzonsporlu:

Kes lan. Kendini zorla büyütmüş 2 takım. Halk mı istedi. Saf olanlar peşinizden geldi. Belli büyüklüğünüz dış futbolda ne haldesiniz. Bekleyin lokomotive biz geçeçeğiz görün ozaman başarıları.

yanıt7
yanıt1
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title