Haberler

Beşiktaş-Galatasaray derbisinin oranları belli oldu

Güncelleme:

3 Mart pazar günü saat 19:00'da oynanacak olan Beşiktaş-Galatasaray derbisinin oranları açıklandı. Beşiktaş'ın kazanma ihtimaline 3.39, Galatasaray'ın kazanma ihtimaline ise 1.64 oran verildi. Berabere bitme olasılığına ise 3.49'luk oran belirlendi.

Süper Lig'de 3 Mart pazar günü saat 19:00'da oynanacak ve büyük heyecana sahne olacak Beşiktaş- Galatasaray derbisinin oranları belli oldu.

FAVORİ GALATASARAY

Bu sezona istediği gibi başlayamayan ve taraftarının önünde derbiye çıkacak olan Beşiktaş'ın kazanma ihtimaline 3.39 oran verilirken, Galatasaray'ın kazanma ihtimali ise 1.64 olarak gösterildi.

Pazar günü Beşiktaş'ın sahasında oynanacak derbinin berabere bitme olasılığına 3.49'luk oran belirlendi. Öte yandan 2.5 Üst'ün oranı 1.39, 2.5 Alt'ın oranı ise 2.13 olarak duyuruldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Beşiktaş Futbol Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Yorumcu Davut :

inönüde son 5 maçta bırak puan almayı doğru dürüst gol atamadık ki GS. ama hakem saçma sapan işler yapmazsa GS güle oynaya ezer 8taşı. hem de bağırta bağırta

27
31
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title