Haberler

Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u 3-0 Yendi

Güncelleme:

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada yapılan hazırlık maçında Beşiktaş, Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi.

Milli maçlar nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen arayı iyi değerlendirmek isteyen Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda çaykur Rizespor ile karşı karşıya geldi.

Maçın 38. dakikasında Beşiktaş, Tosic'in attığı golle rakibi karşısında 1-0 öne geçti ve devre bu skorla sona erdi.

İkinci yarıda da etkisini sürdüden Beşiktaş, 58. ve 62. dakikalarda genç oyuncuları Hamza Küçükköylü ve Sedat Şahintürk ile birer gol daha bularak skoru 3-0'a taşıdı. Maçın geriye kalan dakikalarında başka gol olmayınca Beşiktaş, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki son karşılaşmasında Çaykur Rizespor'u 3-0 yendi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Atatürk Olimpiyat Stadı Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs MARMARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs MARMARAY bedava mı? 1 Mayıs ANKARAY ücretsiz mi? 1 Mayıs ANKARAY bedava mı? 1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (2)

çetin kaya:

TAYYİP BEŞİKTAŞI KAPATIR ŞİMDİ RİZEYİ NİYE YENDİNİZ HAAHHAAAHHHAAAAA

10
7
yanıtYanıtla
KARTAL:

EVET BEYLER ÇAYLAR RİZEDEN ABİ BENİMKİSİ DEMLİ OLSUN ANCAK HARARETİMİ ALIR. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title