Haberler

Bayern Münih 6 Golle Finale Yükseldi

Güncelleme:

Bayern Münih, Almanya Kupası yarı finalinde Bayern Leverkusen'i 6-2 mağlup ederek finale yükseldi.

Almanya Kupası yarı final mücadelesinde Bayer Leverkusen ile Bayern Münih karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın henüz 3. dakikasında Javi Martinez ile öne geçen Bayern Münih, 9. dakikada Lewandowski ile farkı 2'ye çıkardı.

Bayer Leverkusen'de Bender 16. dakikada farkı 1'e indirdi ve devreye Bayern Münih'in 2-1'lik üstünlüğüyle girildi.

Mücadelenin 52. dakikasında Thomas Müller ile tekrar farkı 2'ye çıkaran Bayern Münih, 61. dakikada Thiago Alcantara'nın golüyle rahatladı.

BAILEY FRİKİKTEN ATTI

Bayern Münih'te Thomas Müller 64. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve skoru 5-1'e getirdi. Leverkusen, Bailey'in harika golüyle farkı 3'e indirmesine karşın Müller'den yanıt gecikmedi ve 78. dakikada takımının 6. golünü attı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Bayern Münih, Bayern Leverkusen'i 6-2 mağlup ederek finale yükseldi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Thomas Müller Bayern Münih Almanya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ç.Rizespor Ankaragücü maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ç.Rizespor Ankaragücü maçı şifresiz mi? Trabzonspor Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Trabzonspor Gaziantep FK maçı şifresiz mi? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz nereden izlenir? Canlı maç izleme linki CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 28 Nisan Pazar günün maçları nereden izlenir? Göztepe Süper Lig'e çıktı mı 2024? Furkan sakatlandı mı? 28 Nisan Pazar Survivor Furkan'a ne oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 28 Nisan Pazar 2024? Survivor kim kazandı? 28 Nisan Pazar Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi?
500

Yorumlar (6)

Rizespor:

kardeş Bayern’i durdurabilene,,helal olsun:))

7
0
yanıtYanıtla
BJK:

EŞEK VİDANIN YÜZÜNDEN ÇOK DAHA FARK YİYECEĞİMİZ MAÇTAN 5 YİYEREK KURTULDUK ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN ALINAN VİDA ORTALIĞIN İÇİNE ETTİ

3
3
yanıtYanıtla
HASAN:

VİDA değil ATİBA

yanıt0
yanıt1
Hakikat:

bide bu adamlara bjk yenilince laf etmiştik

3
0
yanıtYanıtla
Tinerciler Kim?:

Fenevrasyonlu Kuslar Kim? Avrupada Bir Kupa Almak Kim??? Kasindilar Bayernde Kasidi

yanıt0
yanıt6
sivasli pascha:

jupp heynckes farki

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title