Haberler

Barcelona, Kylian Mbappe Transferiyle Bir Taşla İki Kuş Vuracak

Güncelleme:

Barcelona, Kylian Mbappe için PSG'ye Coutinho'yu önerecek. Katalan ekibi bu transferi gerçekleştirirse, yakın arkadaşının takıma katılması sonrası Neymar, PSG'de kalacak ve Real Madrid'e gitmeyecek.

Barcelona, Kylian Mbappe için oyuncusu Philippe Coutinho'yu önerecek. Don Balon'da yer alan habere göre, Barcelona, PSG'nin genç yıldızı Mbappe için orta saha oyuncusu Coutinho'yu önererek bir anlaşma yapmaya hazırlanıyor.

Barcelona, Kylian Mbappe Planıyla Bir Taşla İki Kuş Vuracak

TRANSFER GERÇEKLEŞİRSE NEYMAR, REAL MADRİD'E GİTMEYECEK

Eğer Coutinho, PSG'de Neymar'la takım arkadaşı olursa, Neymar İspanya'ya dönme fikrinden vazgeçebilir. Barcelona bu anlaşmayı gerçekleştirirse bir taşla iki kuş vuracak; Mbappe'yi kadrosuna katarken, Neymar'ın da ezeli rakipleri Real Madrid'e gitmesine engel olacak.

(Goal)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Philippe Coutinho Kylian Mbappe Barcelona Spor Haberler

500

Yorumlar (3)

Adınızı Yazın:

barcelona için coutinho daha iyi bence.

22
1
yanıtYanıtla
rex:

barca için coutınho daha iyi diyenler , barca dua etsinde boyle bi takasa sıcak baksınlar , yaşına göre mbappe yaşıtlarının açık ara lideri, bu oyuncuyu psg den almak öyle kolay olmaz. bana kalırsa barca bunu alamazda, cunku psg nin ne coutınhoya ıhtıyacı var ne de paraya

5
0
yanıtYanıtla
isimsiz:

Bence mantikli. Barca ortassahaya arthuru aldi. Ayrica altyapidan gelecek iki uc oyuncu da var. Ortasahayi hallettiler sayilir. Mbappe santrafor oynuyor mu bilmiyorum ama suarezin yerine deneyebilirler. Hem bundan sonraki ballondorun buyuk favorilerinden olacaktir mbappe. bence psgden ayrilmali.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title