Haberler

Atletizm sevdalıları Loverun Dudatlı Koşusunda buluştu

Güncelleme:

Loverun Dudaklı 2020 Koşusu ile dünyanın en eski spor dalı atletizm organizasyonlarına Bursa'dan yeni bir halka eklendi.

Loverun Dudaklı 2020 Koşusu ile dünyanın en eski spor dalı atletizm organizasyonlarına Bursa'dan yeni bir halka eklendi. Loverun Dudaklı, Bursa'nın güzelliklerinin tanıtımına katkıda bulunurken çok sayıda profesyonel ve amatör sporcuyu buluşturdu.

Türkiye'de salgın sürecinde askıya alınan ve normalleşme sürecinin ilk yol koşusu olan Lovern Dudaklı 2020 Koşusu'nda sonuçlar çip sistemiyle elektronik olarak tespit edildi. Atletizm Federasyonu'nun denetiminde 16 hakemin görev yaptığı koşunun çıkışları pandemi önlemleri sebebiyle dalgalı sistemde gerçekleşti.

Salgın sonrası ilk olması sebebiyle yoğun önlemler alınan koşuya girişlerde ve kayıtta ateş ölçümü yapılırken, çok sayıda hijyen standı ve özel olarak hazırlanan maskelerle uyarıcı levhalar kullanıldı. Sosyal mesafeye de dikkat edildi.

Loverun Dudaklı 2020'ye rekortmen koşucu Fetene Alemu, milli atlet Demet Dinç, o akşam düğünü olduğu halde koşuya gelen milli atlet Sebahat Akpınar Demir, Oktay Fırat, Murat Kaya, Svetlana Şepeliova Kaya, tanınmış koşucular Elif Köroğlu, Hasan Akyol, Muhammer Altınok, Asım Çetin, Muhammet Edip Karabacak, 70 yaş üstü Bursalı koşucular Emrullah Gülşen, Etem Soy, Gazel Demiray yanı sıra Türkiye'nin dört bir yanından sporcular bireysel ve takım olarak katıldı. Covid 19 tedavisini başarıyla atlatan Bursa'nın eski atletlerinden Muharrem Tuna da koşunun sembol isimlerindendi.

Organizasyonunu Mehmet İşsever'in gerçekleştirdiği ulusal çaptaki Loverun Dudaklı 2020 Koşusu'nda yarışlar 6 kategoride yapıldı.

12 kilometrelik parkurda; genel klasmanda kadınlarda birinciliği Demet Dinç, erkeklerde ise Bedirhan Kabadayı aldı. Dudaklı Çınarlı yolda gerçekleşen 2,5 kilometrelik çiftler koşusunda birinciliği Demet Dinç -Muhammed Edip Karabacak elde etti. Çift, birincilik hediyesi olan tek taş pırlanta yüzüğün de sahibi oldu. Organizasyonun bir başka romantik anı ise eski milli koşuculardan Rahime Çotuk'un Nazmi Tosun'a evlilik teklifi ettiği andı. Tüm katılımcılara anı madalyası verilen organizasyonda, dereceye giren isimler de çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Atletizm Türkiye Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title