Haberler

Arsenal, Mesut Özil ile Yollarını Ayırmayı Düşünüyor

Güncelleme:

Arsenal, Fenerbahçe'nin peşinde olduğu Mesut Özil'i devre arasında kiralamayı düşünüyor.

Arsenal, son dönemde teknik direktör Unai Emery'nin gözünden düşen Mesut Özil'le ilgili radikal bir karar aldı. Arsene Wenger'in ayrılışı sonrası göreve getirilen Emery ilk başlarda Mesut'u ilk 11'de oynatırken zaman geçtikçe Türk asıllı yıldızı yedek kulübesine çekmeye başladı. Mesut da ağrılarını bahane ederek idmanlara çıkmadı ve ikili arasındaki ipler kopma noktasına geldi.

HAFTADA 350 BİN STERLİN KAZANIYOR

The Times gazetesinin haberine göre Kuzey Londra ekibi, Mesut'u devre arasında bir başka takıma kiralamayı düşünüyor. Ana hedef oyuncuyu bonservisiyle satmak olsa da Mesut'un haftalık 350 bin sterlinlik kazancı buna en büyük engel. Haberde Fenerbahçe'nin geçen sezon, Mesut daha yeni sözleşmeye imza atmadan, ısrarla transfer teklifinde bulunduğuna da vurgu yapılıyor.

Arsenal, Mesut Özil ile Yollarını Ayırmayı Düşünüyor

ALİ KOÇ "GÖZÜMÜZÜ KARARTIRIZ" DEMİŞTİ

Ali Koç'un, "Transfer için gerekirse gözümüzü karartırız" sözünün ardından Mesut için bir girişimde bulunulup bulunulmayacağı merak ediliyor. Bu sezon 14 maçta toplam 987 dakika görev alan 30 yaşındaki oyuncu 4 gol 2 asistlik bir performans sergilemişti.

(Ajansspor)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Arsene Wenger Fenerbahçe Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (28)

DADALOĞLU:

MESUT İKİNCİ LİGDE OYNAMAK İSTEMEZ. . EĞER KABUL EDERSE, GELECEK SEZON FENER''İN SÜPER LİGE TEKRAR DÖNME ŞANSI YÜKSEK OLUR.

12
14
yanıtYanıtla
Ant07:

komik çocuk zeki çocuk parlak çocuk

yanıt0
yanıt0
FENERLI-1:

sen YANIMISAN MESUDUN ADI FB-nEn anilir cincon VE ya 8jk-NEN YOK CINCONUN 1-CI LIQE DUSME EHTIMALI YUKSEK NEDENI FFP KURALLARI 8JK-DE COK ODENISLI TOPCULARINIDA YOLLARINI AYIRIR TS-NSA FB OLAN LIQDE SAMPIONLUQ SANSI HEC YOK

yanıt0
yanıt1
AHA:

Haftalık 2 milyon 352 TL hatırlatalım fenevlilere ha ha ha ha ha

6
5
yanıtYanıtla
AT:

Ulan satacak bir şey kalmayınca klimayı sat onu da alalım diyen taraftarı ve takımı senin şu sözde dalga geçtiğini sandığın yorumla küçük mü düşürdün ? Bu camiaya çekilen operasyonların zerresi başka herhangi bir kulübe çekilse zerreniz kalmazdı andavallar. .

yanıt2
yanıt3
KuBi:

AL ISTE BASKA KIMSE KALMADI DA UYUSTURUCU KULLANANI ALIYO DANGALAK.... ADAM AVRUPADA GUNDEM OLDU BEEE... HANGI FUTBOLCUNUN KARIYERI BITERSE BIZIM TUR TAKIMLARI PARA YAGDIRIYO..

6
4
yanıtYanıtla
metin:

Uyuşturucu alırken yanındamıydın sercahil algı operasyonu yapma mal embesil sanki kendin 10 numarasın akıl fukarası hemen çamur at izi kalsın muhabbetine girmişsin kariyersiz basiretsiz

yanıt4
yanıt4
zaaarrrrr:

metin koyu da tepin

yanıt2
yanıt0
WATANDFAŞ II:

Fenerler boş yere heveslenmiştin , kulübümüzün gücü yetmez Mesut un haftalık geliri 350 bin papel, yani 2 milyon 750 bin tl. !!m TEL dahi yanına yanaşamaz!

4
4
yanıtYanıtla
AHA:

Biz fakirler tuvalete bıraktıklarımız altın olmuş olsaydı arkasız doğardık

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title