Haberler

Altınordu'nun gurbetçi golcüsü Keni Var Uzun'dan beklenen performans gelmedi

Güncelleme:

Altınordu'nun TFF 2'nci Lig Beyaz Grup temsilcisi olan gurbetçi golcü Keni Var Uzun, sezon başında büyük umutlarla transfer edilmiş olmasına rağmen ilk yarıda beklenen performansı sergileyemedi. 1 kez ilk 11'de şans bulan ve 11 maçta yedek soyunan Var Uzun, gol atamadı ve asist yapamadı. İkinci yarıda göstereceği performans ise merak konusu.

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup temsilcisi Altınordu'nun sezon başında büyük umutlarla kadrosuna kattığı gurbetçi golcü Keni Var Uzun, ilk yarıyı skora katkı sağlayamadan geçirdi. Almanya doğumlu 24 yaşındaki santrfor sadece 1 kez ilk 11'de şans bulurken, 11 müsabakada yedek soyundu.

Toplam 312 dakika sahada kalan 1.96 boyundaki santrfor gol atamazken, asist katkısı da yapamadı. Sezon öncesi hazırlık maçlarında olumlu sinyaller veren gurbetçi forvetin ikinci yarıda sergileyeceği performans merak konusu oldu. Öte yandan tecrübeli santrfor Ali Özgün'le yollarını ayıran Altınordu'nun ara transfer döneminde golcü takviyesi gerçekleştirmesi bekleniyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altınordu Futbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title