Haberler

Ali Koç'tan canlı yayında transfer açıklaması: Fenerbahçe'ye gelmek istiyor

Güncelleme:

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, uzun zamandır radarlarında olan yıldız futbolcu Rade Krunic transferi hakkında bilgi verdi. Koç, "Krunic, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Oyuncu ve kulübüne, yazın gözden çıkardığımız rakamları verebilecek durumda değiliz. Ancak görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim istediğimiz rakamlarda olursa, olur" dedi.

Süper Lig devi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı bir canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

"KRUNIC GELMEK İSTİYOR"

Yıldız futbolcu Rade Krunic hakkında da konuşan Ali Koç, "Rade Krunic, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor. Oyuncu ve kulübüne, yazın gözden çıkardığımız rakamları verebilecek durumda değiliz. Ancak görüşmelerimiz devam ediyor. Bizim istediğimiz rakamlarda olursa, olur" dedi.

STOPER VE 6-8 TRANSFERİ

Transfer yapılacak mevkiler ile ilgili Ali Koç, "Minimum 1 yabancı stoper, minimum bir 6-8 almalıyız. Gerisi gidecek oyuncuların açacağı yerlere bağlı. Biliyorsunuz kontenjan var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rade Krunic Fenerbahçe Ali Koç Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

Ay kural:

Rade Krunic sen kimsin ki sana o kadar parayı ödeyelim (Ali Koç) Sen kimsin ki Abdülkerim sana bir milyon euro ödeyelim (Ali Koç)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title