Haberler

Alanyaspor, Denizlispor'a gol yağdırdı!

Güncelleme:

Süper Lig'in 16. haftasında Alanyaspor, deplasmanda Denizlispor'u 5-1 mağlup etti.

Denizlispor, Denizli Atatürk Stadı'nda Alanyaspor ile karşı karşıya geldi. Hüseyin Göçek'in yönettiği mücadeleyi Alanyaspor 5-1 kazandı. Antalya ekibine galibiyeti getiren golleri 35 ve 42. dakikada Welliton, 43. dakikada Djalma Campos, 78. dakikada Papiss Cisse ve 86. dakikada Onur Bulut kaydetti. Ev sahibi ekibin tek golü 83. dakikada Oscar Estupinan'dan geldi.

Alanyaspor, Denizlispor'a gol yağdırdı!

ALANYASPOR 6. SIRAYA YÜKSELDİ

Ligde 2 maç sonra 3 puan sevinci yaşayan Alanyaspor, bu galibiyetle puanını 26'ya yükseltti ve 6. sıraya çıktı. Süper Lig'deki 4 maçlık yenilmezlik serisi sona eren Denizlispor ise 21 puanda kaldı ve haftayı 11. sırada tamamladı. Alanyaspor, önümüzdeki hafta Konyaspor'u konuk edecek. Denizlispor ise Ankaragücü ile karşılaşacak.

Alanyaspor, Denizlispor'a gol yağdırdı!

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Hüseyin Göçek Denizlispor Denizli Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (11)

Lezbiyen Sezer arat-33:

ALANYA HAKETTİ

5
0
yanıtYanıtla
Erdoğan:

HAKLISIN

yanıt3
yanıt0
EMOXX:

BU HERİFLER DÜNYANIN PARASINI KAZANIRKEN GÜZEL ÜLKEMİN GARİP İNSANLARI KAÇ GÜNDÜR ASGARİ ÜCRETE NE KADAR ZAM GELİR DİYE BEKLİYOR. ÜLKEMDEKİ ADALETSİZ DAĞILIM YAZIKLAR OLSUNKİ BİZE ÜLKEDEKİ TOPÇUDUR POPÇUDUR YOUTUBERDR PİRİM YAPTIRIP DÜNYANIN PARASINI KAZANDIRIYORUZ. UYAN ÜLKEM UYAN HAKKIN OLAN HALKINDIR.

4
0
yanıtYanıtla
fırtına:

Konya kümeye ne içtiyseniz futbolculara fazla içirmişiniz adamların sahada yürüyecek halleri kalmamış ayyaş konyalılar yazıkki mevlana ordan çıkmış .

3
0
yanıtYanıtla
Adanali Boyaci:

Alanya denizliyi boyamis ellaaaammm

2
0
yanıtYanıtla
EMİRHAN EGELİ:

Hemde ne boye lacivete boyeyivedi gali

yanıt0
yanıt0
gs:

tutarsızlık

2
0
yanıtYanıtla
BEŞİKDÜZLÜ BEŞİR:

Trabzonsporu yenince Barselonayı yemiş gibi havalara girdiniz.İşte böyle indirir havanızı ALANYA. Neredeydi Rodeyelaga kaleye bir tek şutu varmıydı.Demek ki neymiş: sıradan bir takımı yenince havalara girmeyeceksin.

1
0
yanıtYanıtla
Şikebahce:

Kafası pamuk şeker olan futbolcular neyin kafasını yaşıyor da kafayı böyle şeker gibi boyuyorlar

0
0
yanıtYanıtla
HER YERDE ADALET, HERKESE ADALET.:

ANADOLU TAKIMLARININ GENEL KARAKTERİSTLİĞİ İŞTE BU. SÖZÜM ONA BİR BÜYÜK TAKIMI YENDİKLERİNDE KENDİLERİNİ BİR HALT SANIP ŞIMARIYORLAR , SONRAKİ HAFTALARDA DA SIRTLARI YERDEN KALKMIYOR PARAGÖZ ZÜPPELERİN. . TABİKİ İSTİSNALAR HARİÇ. .

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title