Haberler

Ahmet Ağaoğlu: Başka Takımlara Değil Elin Kızına Bile Vermem

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Antalyaspor maçında gol atan Murat Cem hakkında konuştu. Ağaoğlu, "Bırakın başka takımların formasıyla görmeyi, evlenmek isteseler elin kızına bile veremem." dedi.

Trabzonspor'da, altyapının son meyvesi Murat Cem Akpınar oldu. Antalya karşısında 89. dakikada oyuna giren 20 yaşındaki orta saha, 90+4'te ağları sarstı ve adını Türkiye'ye duyurdu. Biz de genç oyuncuyu ve altyapıyı, Başkan Ahmet Ağaoğlu'na sorduk: "Kendisinin, diğer arkadaşları gibi çok yetenekli olduğunu biliyorduk. Diğer gençlerimiz gibi göz bebeklerimizden birisi. Bazen düşünüyorum; onları bırakın başka takımların formasıyla görmeyi, evlenmek isteseler elin kızına bile veremem"

Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Hüseyin Türkmen ve Uğurcan Çakır derken, Trabzonspor, Türk futboluna yeni bir isim daha kazandırdı: Murat Cem Akpınar...

MURAT CEM KARİYERİNDEKİ İLK GOLÜNÜ ATTI

Sezon başı kampına katılan ancak yaşadığı sakatlık nedeniyle tam olarak bekleneni veremeyen 20 yaşındaki orta saha, ligin ikinci yarısı itibarıyla A takıma dahil edildi.

Genç oyuncu, Göztepe ve Erzurum maçlarında 1'er dakika süre alırken, önceki gün Antalya karşılaşmasında da 89'da oyuna girdi.

Ahmet Ağaoğlu: Başka Takımlara Değil Elin Kızına Bile Vermem

Murat Cem, 90+4'te ise Abdülkadir Ömür'ün pasında ceza sahasına hareketlendi ve sağ çaprazdan sert vurarak, kariyerindeki ilk golü kaydetti.

İsmini Türkiye'ye duyuran Murat Cem için Başkan Ahmet Ağaoğlu ile konuştuk. Şimdi söz Fırtına'nın patronunda...

"17 OYUNCU ÇIKARDIK"

"Altyapıdan toplam 17 oyuncuyu, A takıma çıkardık. Bu isimlerden bir tanesi de Murat Cem'di. Kendisinin, diğer arkadaşları gibi çok yetenekli olduğunu biliyorduk. Sakatlık yaşamasaydı, daha erken oynamaya başlardı. Şimdi o sakatlığını tamamen atlattı ve süre bulmaya başladı. Diğer gençlerimiz gibi göz bebeklerimizden birisi. Bu çocukların hepsi Trabzon'lu. Trabzonspor onlar için çok değerli. Onlar da bizim için çok değerli. Bazen düşünüyorum; onları bırakın başka takımların formasıyla görmeyi, evlenmek isteseler elin kızına bile veremem."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Ağaoğlu Trabzonspor Murat Cem Antalya Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (9)

ASLANDİKEN:

GENE BOŞ KONUŞMAYA BAŞLADI EZİK HAMSİ

9
14
yanıtYanıtla
Brütüs:

Maddi dar boğaz olmasa, bu kadar oyuncu kesinlikle çıkmadı. Geçte olsa doğru yola girmek iyidir. Çıkmamak daha da iyidir.

4
1
yanıtYanıtla
Uruz:

ALTYAPIYA YÖNELEN KAZANIR HELAL OLSUN BOŞ BELEŞ MİLYONLAR DÖKMÜYORSUNUZ BAŞKAN

2
1
yanıtYanıtla
KIMSE ALMAZ:

TRABZONUN SON GÜNLERDEKI HESABI YERLI OYUNCULARINI ISTANBULA SATMA HESABI IYIDE BUNLAR SIRADAN TOPCU

1
2
yanıtYanıtla
cem:

heee öyledir burak''ı alacak parayı darphane basmamıştı değil mi

0
3
yanıtYanıtla
Brütüs:

Turşusunu kur o zaman. Şu dar ve komik zihniyetten çıkın artık. Yusuf yazıcıya, abdulkadir ömüre 20 milyon euro veriyorlarmış felan. Verin o zaman. Veriyorlarsa tabi. Sezon istatistikleri nedir. Yapmayın ya.

1
2
yanıtYanıtla
HA HAAAAAAAAAAAA HA:

ABARTIYOR TRABZONUN GENCLERI TOPCU DEGIL AKLINSIRA PARLATIP ISTANBULA SATACAK

1
2
yanıtYanıtla
MALİ:

GENE SATIYORMUSUN BURSAYA MAÇI. KONUYU DEĞİŞTİRME. KUPASIZ ŞİKECİLER

1
1
yanıtYanıtla
qantum:

Yaa bırak Allah aşkına, Burak içinde onu alcak parayı darphane henüz basmamıştı demiştiniz. Çok gereksiz konuşuyosunuz bir başkanın imajına hiçte yakışmıyor.

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title