Haberler

"Adım gibi eminim" diyen Rıdvan Dilmen'den Galatasaray maçının devre arasında olay kehanet: 2-2'ye yakalanacak

Güncelleme:

Galatasaray'ın ilk yarısını 2-1 yenik kapadığı Ümraniyespor maçının devre arasında Rıdvan Dilmen değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, "Ümraniyespor'un maçı kazanması zor. 2-2'ye yakalanacağından adım gibi eminim." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında Ümraniyespor'u konuk etti. Sarı-kırmızlılar, ilk yarıyı 2-1 geride kaparken Rıdvan Dilmen TV8.5 ekranlarında mücadeleyi değerlendirdi.

"ÜMRANİYESPOR'UN KAZANMASI ZOR"

Rıdvan Dilmen yaptığı açıklamada, "Ümraniyespor'un maçı kazanması zor. 2-2'ye yakalanacağından adım gibi eminim." ifadelerini kullandı.

"OYUNCU İYİ GİTMİYORSA ÇIKARIRSIN"

Dilmen ayrıca, "Galatasaray'ın tempolu oyununu bekliyorduk zaten. Öyle de başladı ama futbolda ayıp yoktur. Oyuncu değişikliğinin ayıbı olmaz. Bugün de Emre'nin kanadında 3. tehdidi yedi. Oyuncu iyi gitmiyorsa çıkarırsın. Devreye bekleyeyim dersen sıkıntı yaşarsın." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Galatasaray Gibi Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (7)

TAŞAR:

Zaten oyunda ezici üstünlüğü olan Galatasaray'dı. Ümraniyenin bedavadan attığı 2 gol olduğunu herkes biliyor. Emre Taşdemir azizliğine uğradık ilk yarı. Yoksa Galatasaray oynadı, Ümraniye savunma yaptı. Bu kadar!

112
119
yanıtYanıtla
Yunus Deliorman :

Penaltı Ve Kırmızı kart verileceğini ve ĞS nin kazanacağını tahmin eden sadece sen değilsin Rıdvan bey

38
34
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Son 5 senedir en kötü lig Türkiye, iddaa ve bahisler çıktı çıkalı hakemlerin elinde herşey

14
9
yanıtYanıtla
Boş Yapma Doldur:

Sesli kahkaha attım. Bumu kehanet benim beş yaşındaki oğlanda aynısını söyledi

17
2
yanıtYanıtla
Gazi Akan:

Gerçekleri tarih yazar tarihi de GALATASARAY bunu aklınızın bir köşesinde bulundurun hepiniz bir GALATASARAY TEK

2
6
yanıtYanıtla
Gazi Akan:

Türkiye'nin En büyük takımı GALATASARAY DIR bu tartışılalac bir konu değil Galatasaray'ı çekemeyenler arkasından konuşup durmayın hepiniz bir GALATASARAY TEK,

1
4
yanıtYanıtla
mehmet volkan Inceer:

Emre taşdemir i severim zira kendisi, bu takıma artık elverişli olamaz.boşuna oynamasın yada hakeden oynasın

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title