Haberler

Dev maç pazar günü! Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finalini Volkan Bayarslan yönetecek

Güncelleme:

TFF, 7 Nisan'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin hakeminin Volkan Bayarslan olduğunu açıkladı. Fenerbahçe, önceki gün yaptığı açıklamada maçın uygun bir tarihte oynanmadığı ve yabancı hakem tarafından yönetilmediği takdirde maça U19 takımı ile çıkılacağını duyurmuştu.

TFF, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçını Volkan Bayarslan'ın yöneteceğini açıkladı.

VOLKAN BAYARSLAN DÜDÜK ÇALACAK

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak Süper Kupa maçını Volkan Bayarslan'ın yöneteceği duyuruldu.

TFF'den yapılan açıklama şöyle;

"Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda 7 Nisan Pazar günü oynanacak ve saat 21.30'da başlayacak olan müsabakayı Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan'ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Serkan Olguncan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Şeker olacak."

FENERBAHÇE'NİN YABANCI HAKEM TALEBİ REDDEDİLDİ

Önceki gün yaptığı açıklamada maçın uygun bir tarihte oynanmadığı ve yabancı hakem tarafından yönetilmediği takdirde maça U19 takımı ile çıkılacağını açıklamıştı.

Fenerbahçe'nin yaptığı tarih değişimi başvurusunu "iki kulübün de daha önceden 7 Nisan tarihini kabul ettiği" gerekçesiyle reddeden TFF, maçın hakemi olarak da Volkan Bayarslan'ı açıkladı ve Fenerbahçe'nin yabancı hakem başvurusunu da reddetmiş oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Bayarslan Galatasaray Süper Kupa Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

Şükrü Polat:

Bu kadar abartmayın. U19 takımı çıkacak. 5 kırmızı kart görecek. maç hükmen olacak. gs de çoluk cocugu yendik diye sevinecek. türkiye liginin herşeyi sizin olsun gs

56
88
yanıtYanıtla
nnnnn:

çıkında oynayın da yenin o zaman. bıktık ağlamalarınızdan. çok utanılacak bir haliniz var inananın. Fb li olsam direkt bırakmıştım

yanıt91
yanıt62
Şükrü Polat:

Nnnnn sen ve senin gibiler Fenerbahçeli olmadığı için biz büyüğüz. Ayrica siz yeri gelince gsli bazen tsli bazen ankaragucu bazen adanademirspor tutuyorsunuz. Yani bırakacağın takım çok:))

yanıt55
yanıt30
mardinli yiğit:

eğer fener U19 takımı ile maça çıkarsa GALATASARAY 8 10 tane gol atabilir..

50
34
yanıtYanıtla
nnnnn:

keşkeeee ama sen şimdi uyandırdın adamları bak çıkmazlar artık :)))

yanıt13
yanıt12
Naim Karakaya:

U19 İle çıkıp eksik kalarakta maçı bitirebilir. Herşey düpriz U 19 gaza gelip gs yide yenebilir.

yanıt11
yanıt8
Naim Karakaya:

Türkiye kupasında ve süper kupada kazandığın ödül çıkardığın as takımın maaşını karşılamıyor. konferans ligi öncesi sakatlığa veya yorgunluğa gerek yok bu konuda her kararda arkandayız FENERBAHÇE

yanıt37
yanıt18
Seyyidali Can:

Bu Volkan Bayarslan hangi ülkenin hakemi !! :)))))

33
16
yanıtYanıtla
Kerim Köroğlu:

ŞOOPAR CUMHURİYET

yanıt5
yanıt6
Murat Eryılmaz:

Herkes sözünde dursun...

35
7
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title