Haberler

    19. Geleneksel Anabilim Günü Gerçekleşti

    19. Geleneksel AnaBilim Günü bilim severlerin yoğun ilgi ve katılımıyla gerçekleşti.

    30 yılı aşkın süredir ülkemizin geleceği için yapılacak en değerli yatırımın eğitim olduğu inancıyla sayısız öğrenci yetiştiren, teknolojive inovasyon üzerine projeler üreten Anabilim Eğitim Kurumları'nın 19.Geleneksel Anabilim Günü, 31 Mart Cumartesi saat 10.00'da Ümraniye Kampüsü'nde öğrenci, veli ve misafirlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
    Eğitimin teknolojiyle bütünleştiği geleneksel AnaBilim Günü Etkinliğine İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü Radyasyon Onkolojisi Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Yavuz Dizdar konuk konuşmacı olarak katıldı. Dizdar, konuşmasında sağlıklı beslenme ve yaşam olgusunu mercek altına alarak, dinleyicilere faydalı bilgiler içeren tavsiyelerde bulundu.
    Öğrencilerin, matematiksel durumları keşfetmeyi sağlamaları amacıyla geçen yıl ilkinin düzenlendiği "Matematik Her Yerde Foto Afiş Yarışması" ve bilim ile sanat arasında bağ kurarak; genç sinemaseverleri buluşturan"Kısa Film" yarışması ödüllerinin de sahibini bulduğu organizasyon, büyük ilgi çekti.
    19. AnaBilim Günü, öğrencilerin aktif katılımı öncülüğünde velilerin ve misafirlerin yaratıcılıklarını tetiklerken; bilgi yarışmaları, bilim oyunları, atölye/laboratuvar çalışmaları, proje sunumları ve bilimsel gösterilerle onları düşünmeye, problem çözmeye, merak duygusuna ve öğrendiklerini proje şekline getirerek bir şeyler üretmelerine sahne oldu.
    Anabilim Eğitim Kurumları, bugüne kadar ara vermeden 19 kez düzenlediği AnaBilim Günü organizasyonu ile öğrencilerininaraştırma-geliştirme çalışmaları ve bilimsel hazırlığın aşamalarını öğrenmelerinin yanı sıra sunum becerileri kazanmalarına yardımcı olacak ve Anabilim Günü,her yıl yenilenerek ziyaretçilerin beğenisine sunulmaya devam edecek.

    Kaynak: Skorer / Spor

    İstanbul Üniversitesi Yavuz Dizdar Ümraniye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title