Haberler
Güncelleme:

Spiker Ercan Taner, Lokomotiv - Galatasaray Maçında İsyan Etti

beIN Sports sunucusu Ercan Taner, Şampiyonlar Liginde dün oynanan Lokomotiv maçında etkisiz bir futbol sergileyen Galatasaray'a sitemde bulundu. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (16)

ŞAPKACI:

TUDOR 2 MAÇ YENİLİNCE İPİ ÇEKİLMİŞTİ. NİYE Hİ. TERİM İSTİFA DİYEN YOK ACABA? TERİM İSTİFAAAAAAAAA. . . . . . .

9
6
yanıtYanıtla
KARA KARTAL:

siz gidin fransa 2. liginde oynayın ülkemizi karıştırmayın fransız takımı.

9
5
yanıtYanıtla
beşiktaş:

beşiktaş fransız takımı değil tamam mı

yanıt0
yanıt0
Dürbünlü:

Galatasaray eski günlerinden çok uzak..! 20 sene önceki Galatasaray,,,tam bir Avrupalı gibi oynuyordu..şimdi amatör gibi oynuyorlar..çok üzücü.

10
1
yanıtYanıtla
Jup Derwal:

Aynen.

yanıt4
yanıt1
Litbaski:

Aynen.

yanıt4
yanıt1
Rummenigge:

Aynen.

yanıt5
yanıt2
Beckenbauer:

Aynen.

yanıt3
yanıt1
tlh:

rus salatası oldu salatasaray

7
1
yanıtYanıtla
UA GS:

ERCAN TANERİN İSYANINA KATILIYORUZ. . . . AMA ERCAN TANER ÖNCE DEDEN DİYEDE BİR SORAR TAM ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ GÜNÜ 17 FRANSIZ KULÜBÜ BİR ARAYA GELMİŞ LİG TARİHİNE DAMGA VURMUŞ SAYISIZ KERE TÜRKİYEYİ GURULANDIRMIŞ TÜRK FUTBOLUNA VE SPORUNA KATKIDA BULUNMUŞ BİR TAKIMA KARŞI BİRLEŞMİŞTİR. NEDEN??? HAKEM BEN BASİRETSİZİM DİYOR SÖZÜM ONA KULÜPLER BİRLİĞİ BİZ DAHA BASİRETSİZİZ DİYOR. . . . BİZ BİLİYORUZ Kİ BU KULÜPLERİN TARAFTARI KULÜPLERİ İLE AYNI GÖRÜŞTE DEĞİL VE GERÇEĞİ YAPILMAK İSTENENİ GÖRÜYORLAR. . . .

3
1
yanıtYanıtla
ERENDERDİÇOK:

Özlüyoruz ah ah o eski Galatasarayı . Senelerdir golcü skora katkı sunabilen 10numara golcü eksiğimiz var hırs azimde eksik olursa netice hüsran olur düzelmeli takım. Üzgünüz:(

4
0
yanıtYanıtla
Eses''li:

turk takımı kim olursa olsun destek vermek gerekir ama takımı ateşleyecek adam yok ki. bi akbaba vardı onunda başını yediler. ruhsuzlar topluluğu.

3
0
yanıtYanıtla
ASE:

iyi futbolcuya gazı verir, korkutursan harika verim alırsın. ama kalitesiz topçulara aynı gazı verip yeri geldiğinde de senden korkarlarsa ters tepki yaratır. Terimin şuan ki galatasarayının hali bu

3
0
yanıtYanıtla
KARGA AVCISI:

Ercan Taner Mac Yorumcusumu Dedin Kicina Aci Biber Sürülmüs Esek Gibi Avaz Avaz Bagiriyor Bir Türlü ögrenemedi Bagirmadan YorumYapmasini En iyisi Karga Takiminin Sipikerligini Yapsin Sanki Herkes Sagir da Duyurmaya Calisiyor.

0
3
yanıtYanıtla
HAKKI:

50 yıllık GS liyim. Hemde fanatik . Bende artık çok soğudum. böyle takım olmasın daha iyi.

3
0
yanıtYanıtla
UA GS:

SİZE ZAHMET GOOGLE ŞUNU YAZARMISINIZ??? ''İBRAHİM AKININ YÜZ İFADESİNE DİKKAT''

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title