Haberler

Sparta Prag-Trabzonspor maçı TRT Spor'da yayınlanacak

Güncelleme:

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımı ile bu akşam yapacağı maçı Türkiye'de yayınlayan kanal bulunmuyordu. Bugün yapılan bilgilendirme sonrasında karşılaşma TRT Spor'dan yayınlanacak.

Süper Lig'i geçen sezon 4. sırada bitiren Trabzonspor, bu sezon Avrupa Ligi'ne 3. eleme turundan başlayacak. Bordo-mavili takım, bu turda eşleştiği Sparta Prag ile ilk maçını yapacak.

MAÇ TRT SPOR'DA YAYINLANACAK

UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda temsilcimiz Trabzonspor deplasmanda karşılaşacağı Sparta Prag maçını yayınlayan kanal yoktu. Başkent Prag'daki Generali Arena'da TSİ 19.00'da başlayacak müsabakayı İspanyol hakem Jose Luis Munuera Montero yönetecek ve karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacağı açıklandı.

Müsabaka, Sparta Prag'ın cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak. Karşılaşmanın rövanşı, 15 Ağustos Perşembe günü Trabzon'da yapılacak ve play-off turuna yükselen ekip belli olacak.

Bu turu geçen takım, play-off etabında Universitatea Craiova (Romanya)-AEK (Yunanistan) eşleşmesinden üstün çıkacak ekiple karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sparta Prag Trabzonspor TRT Spor Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

ASLI:

TAVADA HAMSİ YANINDA BİRA AYYY. . . DEĞMEYİN KEYFİME.

4
12
yanıtYanıtla
Kral61:

Babacınız azize gittikten sonra iyiden mala bağladınız. . minik kuş.

yanıt5
yanıt1
Kenan:

ASLI SENİN DERDİN BAŞKA BEN FENERBAHÇELİ VE MALATYALIYIM HER ŞEYDEN ÖNCE TÜRKÜM TRABZONSPORA BAŞARILAR DİLİYORUM YENDE GEL TS YMS GURURLANDIR BİZİ

yanıt8
yanıt1
Lazzz:

Adamsın trt...

13
0
yanıtYanıtla
GSfurkan1905:

Başarılar Temsilcimiz Trabzonspor İnşallah geçersiniz

8
1
yanıtYanıtla
mahoni:

hamsi kafalularBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

2
7
yanıtYanıtla
Dodo ataşehir:

Aloo, feneri ges yi nasıl antepli ankaralı tutuyorsa Trabzonsporuda sakaryalı, izmirli, antalyalı, mardinli tutuyor. Hamsi ne alaka KUŞ. . . Kaplan maskotu olan takımla hamsiyi, nasıl özdeşleştiriyorsunuz eğitimsiz bilgisiz cahil cühale patavatsız gereksiz yaşamaya hakkı olmayan varlık.

yanıt5
yanıt1
ali:

kimin umrunda ki bu maç

1
4
yanıtYanıtla
Karalastikli:

TÜRK OĞLU TÜRKLERİN amcam, sen pay çıkarma kendine.

yanıt1
yanıt1
Misafir:

Lan dingil umrunda değilse burada niye konuşuyorsun

yanıt1
yanıt1
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title