Haberler

Sosyal medyada fenomen olan Sivasspor taraftarı: Sabaha kadar bekledim

Güncelleme:

Demir Grup Sivasspor'un deplasmanda 2-1'lik Beşiktaş galibiyetinin ardından kentte sokaklara dökülen taraftarlar arasındaki görüntüsü ve kente özgü şivesiyle söylediği, 'Sabaha kadar buradayız' sözleriyle sosyal medyada fenomen olan simitçi Ahmet Yaşin, "Sözümü tuttum. O gün sabah 06.30'a kadar bekledim" dedi.

Beşiktaş galibiyetini kutlarken amatör videoya yansıyan yöresel şiveyle 'Sabaha kadar buradayız' sözleri ile sosyal medyanın gündemine düşen Demir Grup Sivasspor taraftarı Ahmet Yaşin büyük ilgi görüyor. Videonun kısa sürede binlerce paylaşılmasıyla tanınır hale gelen ve geçimini sokakta simit satarak sağlayan Yaşin, o gün yaşadıklarını Demirören Haber Ajansı'na (DHA) anlattı.

Sosyal medyada fenomen olan Sivasspor taraftarı: Sabaha kadar bekledim

Yaşin, "15 yaşımdan beri simit işindeyim. Simit fırınında çalıştım, boyacılık yaptım, dağıtıcılık yaptım, kömür çektim. Alnımın teriyle çalıştım. Sonra Sivasspor'un peşine düştüm. Sivasspor'un Beşiktaş maçını izledim meydanda. Baktım kalabalık vardı, aralarına katıldım ve ben de sabaha kadar bekleyeceğimi söylemek istedim. Yönetime, Mecnun başkanıma teşekkür ediyorum. Başkanımla, futbolcularla ve hocalarımla görüşmek istiyorum" dedi.

"SABAHA KADAR UYUTMADILAR"

Sivas'ın çocuğu olduğunu belirten Yaşin, "O videodan sonra çok fazla arayan oldu. Ankara, İzmir, Bursa gibi illerden çok arayan oldu. Sabaha kadar beni uyutmadılar" dedi.

Sosyal medyada fenomen olan Sivasspor taraftarı: Sabaha kadar bekledim

Demir Grup Sivasspor'un bu sene şampiyon olmasını çok istediğini belirten Yaşin, "Sivasspor çok iyi gidiyor. Rıza hocamız bu sene şampiyonluğu kazandıracak bize inşallah. Başkanımızla, takımımızla gurur duyuyoruz. Yeter ki bu sene Anadolu takımlarından bir şampiyon çıksın" diye konuştu.

Şimdi kendisini gören herkesin durdurup birlikte fotoğraf çektirdiğini vurgulayan Yaşin, "Sivas halkına teşekkür ederim. O gün Beşiktaş galibiyetinden dolayı çok coşmuştuk. Sabah 06.30'a kadar bekledim. Sadece ben kaldım, sabaha kadar bekledim ve sözümü tuttum" ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada fenomen olan Sivasspor taraftarı: Sabaha kadar bekledim

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Sivasspor Beşiktaş Sivas Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (20)

RACO:

cebinde kuruş yok geçinmek için 40 takla atıyon ama tek derdin top, futbol aferin sana:)))))

14
14
yanıtYanıtla
KARLI DAĞLAR:

İnsanlar deşarj olmak için maça giderler, kahveye, diskoya giderler, Herkes bir çeşit faaliyetle dertlerini sıkıntılarını atacak Yoksa toplumda sosyal patlama olur, düzen kalmaz. Adam elbette futbol izleyecek. Sen mi veriyorsun ekmeğini?

yanıt12
yanıt2
DAĞLARA YAZ GELDİ UYAN:

cebinde para yokken kahveye diskoya maça nasıl gideceksinki:)))

yanıt4
yanıt3
VATANDAŞ:

futbol boş cahil adamların uğraşıdır yönetimlerin, yönetim altındakileri uyutmak için kullandığı bir araçtır bu sayede insanlar uyutulur olan bitene ses çıkarmaz sanada iyi yedirmişler karlı dağ kardeş sende bu kafa varken o dağların karları hiç erimez:)))))

yanıt5
yanıt1
fındıkçı:

millet zaten patlama olmasın diye futbolla mışıl mışıl uyutuluyor kardeş, sen biraz gözünü aç bence insanlar gerçeği görürse taş üstünde taş bırakmaz

yanıt7
yanıt2
sivas:

sanane kardeşim milletin geçiminden, belki memnun haytında iiyi kazanıyor, niye görünüşüne göre yargılıyosun insanları, ırkçı mısın

yanıt4
yanıt2
RACO:

sivaslı gardaş hayatından memnun bu adam o kadar memnunki o kadar çok parası varki paraya artık ihtiyaç duymuyor hobi olsun diye bu soğukta simit satıyor:)))))))))))

yanıt1
yanıt0
FB Lİ:

Sivas ligi 4. bile bitiremez.

5
18
yanıtYanıtla
bursasporlu:

büyük ihtimal 4 olur sivas ama fb 4 e giremez 1 trabzon 2başakşehir 3gs 4 sivas 5 fener 6 göz 7 alanya 8 bjk olur

yanıt2
yanıt6
AAAAAAAAAAAAAA:

BU ADAMIN ZEKASI NORMAL DEĞİL YAZIKTIR YAHU

0
5
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title