Haberler

Real Madrid'in izlediği Sörloth, Lionel Messi'yi geride bıraktı

Güncelleme:

Trabzonspor'un İngiliz takımı Crystal Palace'dan 2 yıllık kiraladığı Alexander Sörloth için flaş bir iddia ortaya atıldı. Tipsblade.dk sitesinde yer alan habere göre İspanyol ekibi Real Madrid, 24 yaşındaki yıldız oyuncuyu transfer listesine aldı.

İZLEMEK İÇİN EKİP GÖNDERECEK

Haberde, Real Madrid'in oyuncuyu izlemek için bir ekip göndereceği de belirtildi.

Bilindiği üzere Alexander Sörloth, 2020-21 sezonunda Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi veya UEFA Şampiyonlar Ligi maçlarının yüzde 50'sinde ilk 11'de başlaması halinde 6 milyon Euro bedelle Trabzonspor'a transfer olacak.

DÜNYA YILDIZLARIYLA YARIŞIYOR

Sezon başında İngiltere'nin Crystal Palace ekibinden satın alma opsiyonuyla iki sezonluğuna 750 bin Euro'ya kiralanan 24 yaşındaki Norveçli futbolcu, ligde bir maçı eksik olan bordo-mavili takımın 22 karşılaşmasının tamamında forma giyerek bin 961 dakika görev yaptı. Sörloth, takımının en fazla süre alan oyuncusu olurken, çıktığı karşılaşmaların 15'inde rakip fileleri havalandırmayı başardı. Attığı 19 golle takımının en skoreri olan Sörloth, ligde gol krallığı yarışında ilk sırada yer alırken, Avrupa'da ise dünya yıldızlarının arasına girmeyi başardı.

MESSI'Yİ GEÇTİ

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Alexander Sörloth, Süper Lig'de gol krallığı yarışında 19 golle ilk sırada yer alırken, 16 gollü Alanyaspor futbolcusu Papiss Cisse en yakın takipçisi. Kariyerinin en golcü dönemini Trabzonspor forması altında yaşayan Sörloth, bordo-mavili takımla gösterdiği performansla gol krallığı sıralamasında dünya yıldızlarının arasına girdi. 21 maçta 21 gol atan Juventus'lu Cristiano Ronaldo'nun gerisinde yer alan Sörloth, 20 maçta 18 gol atan Barcelona'nın yıldızı Lionel Messi'nin ise önünde yer aldı.

İLK 5'İN İÇİNDE

Trabzonspor'da attığı gollerle takımını sırtlayan isimlerin başında gelen Alexander Sörloth, en iyi 10 lig arasında golcü oyuncular sıralamasında ilk 5'in içinde yer aldı. Söz konusu liglerin en golcü 6 ismi şöyle:

Ciro Immobile - Lazio (İtalya): 27 gol

Robert Lewandowski - Bayern Münih (Almanya): 25 gol

Timo Werner - RB Leipzig (Almanya): 21 gol

Cristiano Ronaldo - Juventus (İtalya): 21

Alexander Sörloth - Trabzonspor (Türkiye): 19 gol

Lionel Messi - Barcelona (İspanya): 18

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Lionel Messi Trabzonspor Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500

Yorumlar (45)

KINGOFTHENORTH...!!:

TRABZONSPORA HELAL OLSUN bu adamı taraflı tarafsız herkesin beğenisine sundular yiğidi öldür hakkını yeme sağlam forvet

38
1
yanıtYanıtla
Dijital Kayıtçı:

TSnin arkasında malum güçler olmasa ne olurdu acaba, sıradan bir anadolu klübü ve balon bir forvet.

yanıt2
yanıt5
MEHMET:

24 yaşında Avrupa standartları üstünde bir futbolcu umarım Türk futbolunun marka değerine katkı sağlar. KingOftheNorth

26
0
yanıtYanıtla
sakaryalı hatuna aşığım:

balon topçu, vasat trabzon kadrosunda yıldız gibi gözüküyor, avrupayı bırak galatasarayda dahi oynayamaz

3
17
yanıtYanıtla
yaso:

hazımsızlığa soda iyi gelir

yanıt6
yanıt1
Mahir:

Galatasarayda dahi oynayamaz öylemi :) Milyon dolarlar verdiginiz 7 ay gelsin diye bekleyip 7 ayda oynamasini beklediginiz falcao oynarda sörlöth oynayamaz öylemi ,bahsettigimiz adam tipik bir golcu degil maclarini izle bir golcüden daha fazlasi oldugunu göreceksin ,bilip bilmeden yorum yapma

yanıt7
yanıt2
ha:

o çoktan evlendi gitti juventuslu hatun oldu

yanıt0
yanıt1
Kelkitli:

Gs sörlotu parasını taksit teklif ettide takımı kabul etmedide ondan sonra ts devreye girdide aldı gs nin eski topçusu elmander teklif etmiş gs ye ama alamadılar taksit teklifinde bulundukları için

yanıt1
yanıt0
CÜNEYT:

Beşiktaş Trabzonun resmen üztünden silindir gibi geçti, tffnin biricik Sörlotu sayesinde paçayı kurtardı

4
15
yanıtYanıtla
Almanci eski topcu:

Besiktas tek Kalender mac oynadi Adam Iki geldi Iki gol atti. Ts basarili degil kalecisi süper birde santraforu golcü. Iyi kalecisi olan takim Iyi takim degildir. Muslerada öyle ama Avrupa maclarinda 6 5 4 gibi Goller yedi ama en az Bu maclarda 5 er tanzende kurdardi. Demekki neymis elin avrupalisi Iyi kaleci filan dinlemez atarmis. Bizim topcular beceriksiz son vuruslari berbat. Mesela bu

yanıt3
yanıt1
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title