Haberler

Son Dakika: Trabzonspor'un koronavirüs testleri negatif çıktı

Güncelleme:

Son dakika: Trabzonspor Külübü, A takım futbolcu ve teknik heyete yapılan koronavirüs test sonuçlarının negatif çıktığını duyurdu.

Trabzonspor Futbol Takımı için yapılan tüm corona virüs testleri negatif sonuçlandı.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada, "Bugün Sağlık Kurulu Başkanımız Kibar Yaşar Güven'in koordinasyonunda A takım futbolcu ve teknik heyetimize yönelik yapılan Covid-19 testlerinin sonucu negatif çıkmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadeleri kullanıldı.

FATİH TERİM, ABDURRAHİM ALBAYRAK VE EŞİNİN TESTİ POZİTİF ÇIKTI

Öte yandan, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, korona virüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir açıklama yapan deneyimli çalıştırıcı, "Bugün yapılan test sonuçlarına göre korona virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere" ifadelerini kullanmıştı.

Sarı-kırmızılıların ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak da koronavirüs sebebiyle tedavi altına alınmıştı. Tecrübeli yöneticinin eşi Şükran Albayrak'ın da koronavirüs testinin pozitif olduğu belirtildi. Çiftin özel bir hastanede karantinada olduğu ifade edildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Koronavirüs Trabzonspor Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (11)

Alper:

Sağlık herşeyden önemli terim de öyle diyordu lig tescil edilmelidir bu sezon boyle biter sıralama belli

3
2
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Gozumle gormeden inanmam laaa

1
4
yanıtYanıtla
fbli:

şikeye olmadığı halde inandınız ama??

yanıt1
yanıt1
GALATASARAY:

ŞİKE SAHAYA YANSIMADI KANKA :DD

yanıt1
yanıt0
BUNAK:

ÇALSIN DÜDÜKLER BAŞLASIN MAÇLAR, COŞSUN GÖNÜLLER LAA

3
1
yanıtYanıtla
fbli:

trabzonspor''un kendisi virüs

1
3
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Virüslü takımlar belli komple yaksınlar onları

2
1
yanıtYanıtla
fbli:

biri trabzon, öbürü cincon, öbürü de beşiktaş

yanıt1
yanıt2
GALATASARAY:

FENEV AĞLAMA

yanıt1
yanıt0
adınızı yazın:

TRABZON SPOR, KARADENİZ FIRTINASI EFSANE

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title