Haberler
Güncelleme:

TFF, 18 kulüple liglerin 12 Haziran'da başlaması konusunda anlaşma sağladı

Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı ile bugün toplantı yapan Türkiye Futbol Federasyonu, 18 kulübün hepsiyle liglerin 12 Haziran'da başlaması konusunda anlaşma sağladı. Liglerin başlamasıyla ilgili kesin karar ise 28 Mayıs'ta verilecek. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (6)

Komikleşmeyin:

Yazık. . Basketbol federasyonu kadar olamadınız. Konuşulanlar, seyiricisiz maç, yedek kulübelerinde sosyal mesafe vs. insan aklıyla dalga geçecek uygulamalar. Futbolculara ikili mücadeleyi yasaklayın, sensör takın o zaman. Olmadı şimdiden bir otel ya da tesiste karantinayı alıp herkesle görüşülmesi yasaklansa maçlar orada olsun.

6
3
yanıtYanıtla
AlpBjk:

Basket Federasyonu maçları oynatmıyor ama şu ana kadar emek veren ilk 2 sırada yer alan takımların emeğine ne olacak? Hadi düşme olmasın ama 1 ve 2.liglerde ilk 2 sırayı alan takımlar da bir üst lige yükselsinler.

4
1
yanıtYanıtla
Asil:

Hahaftada 2 maç oynatıp biranönce bitirmeli

2
0
yanıtYanıtla
Kilis:

Küme düşme neden olmasın ki. O zman ilk 3 takımda şampiyon olsun . Komik bir ülkeyiz vesselam. Gene Gül Gül öldüm akşam akşam

2
0
yanıtYanıtla
Kemal:

Maçıniz Batsın

0
1
yanıtYanıtla
Reiz:

Zenginler ne derse o olur ahbab.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title