Haberler
Güncelleme:

Son Dakika: Muş'un Korkut ilçesinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Son dakika: Muş'un Korkut ilçesinde saat 11.47'de merkez üssü Muş Korkut olan 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, çevre illerden de hissedildi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (17)

Büşra:

Yıkıcı Sarsıntılar da yıkıcı kasırgalar, tsunamiler, seller gibi Allahın intikam alma yöntemlerinden bazılarıdır. Şurası muhakkak ki kutsal yazılar bizlere yaratıcımız olan Allahın İntikam Alan, İntikam Alıcı bir rab olduğunu tebliğ etmektedir. Kendilerini mümin zanneden münafıklar Allah intikam almaz diyerek Kutsal Yazıları bilmediklerini onun yerine kendilerince hayal ettikleri bir tasavvura Allah ismini verdiklerini ortaya koyuyorlar. Allah kendisi hakkında yanılanlardan da intikam alır.

10
3
yanıtYanıtla
Samsun:

Aynen minafik cok

yanıt1
yanıt3
zzz:

intikam almaz cezalandırır

yanıt4
yanıt3
pisikoloğ:

ALLAH (cc) Bir çok Ayetinde bizi uyarıp Haddimizi Aşmamamız konusunda uyarıyor ve sonuçlarının nasıl olacağını daha önceki helak ettiği kavimlerden örnek veriyor. Secde Suresi, 22. ayettede şu ifadeler yer alıyor: Kendisine Rabbinin ayetleri hatırlatıldıktan sonra, yüz çevirenden daha zalim kimdir? Gerçekten Biz, suçlu-günahkarlardan intikam alıcılarız.

yanıt5
yanıt0
pisikoloğ:

daha bir çok ayat var bu tür kunular üzerine olan uyarılarda Duhan Suresi, 16. ayet: Büyük bir şiddetle yakalayacağımız gün, elbette Biz intikam alacağız.

yanıt3
yanıt0
Didem:

Ben yeterince iyi algılayamadım bu sefer ki sarsıntıyı. İnşallah bir daha ki daha yıkıcı bir sarsıntıyı çok daha iyi algılayabilirim. Uykuda filan yakalanacak olanların işi çok zor, garanti tonlarca moloz yığının arasında kalacaklar. Meyve sıkacağındaki portakal misali içlerinde ne var ne yoksa dışarı çıkaracaklar. Algılamak bu yüzden çok çok önemli sarsıntıları algılayamazsak ve Allahın azabıyla bizi uyaranlar yerine bilim adamlarını filan dikkate alırsak o sarsıntılardan bizi kimse kurtaramaz.

4
5
yanıtYanıtla
REALIST:

Dogru söyle kizim sen bir seylermi cektin..? Saglikli oldugunda eminmisin..?

yanıt0
yanıt2
medid:

dayı sen biraz evde dinlen malum şu sıralar pandemi vs sonra iyi bir doktora git parasını ben veririrm senin durum iyi değil

yanıt0
yanıt2
SADETTİN:

VARTO VARDI . VARTO VAR YA BELKİ DE TÜRKİYENİN EN ÇOK ZELZELE OLAN YERİDİR. ORANIN KIZLARI DA NE GÜZELDİR. GEÇMİŞ OLSUN MUŞ.

0
5
yanıtYanıtla
BAYRAM KAVAK:

rabbim beterinden korusun ders alıyormuyuz hayır maalesef yine aynıyız yine aynıyız cenab ı mevla bela ve musibetleri verir ki doğru yola yönelelim doğru yoldan bizleri ayırmasın rabbim ama biz de nerdeeeeee o doğru yolu bulmak

4
0
yanıtYanıtla
pisikoloğ:

çok şiddetliydi ALLAH daha beterini vermesin Merkez üssü bulunduğum yere 20 km uzaktı ilk defa bu kadar şiddetli Deprem hissettim

4
0
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Çok fazla hissettik biz de Allah beterinden korusun

yanıt2
yanıt0
dürbünlü:

deprem olMUŞ

2
1
yanıtYanıtla
CAN DEP:

Bizler hep dua edip ALLAH,tan yardim istiyoruz ammena..pekiyi bizler ALLAHA karsi kulluk görevlerimizi yerine getiriyoruz...? Hirsizlik adaletsizlik hukuksuzluk ne kadar ahlaksizlik varsa genelde islam cografyalarinda mevcutur..zaten bütün felaketlerde genelde bu cografyalarda yasaniyor...bana huzurlu bir tek islam ülkesini göstere bilirmisiniz. ?

3
0
yanıtYanıtla
...:

ALLAH IM SEN MUHAFAZA ET :(

3
0
yanıtYanıtla
Mekanci:

Yakindir zaten bi buyuk deprem gelir

1
1
yanıtYanıtla
Olay:

Evet deprem çalışıp çapalıyosun bi yere geliyorsun her şey 15 saniyelik oluyor ve her şey bitiyor

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title