Haberler

Fenerbahçeli Ozan Tufan'a verilen 2 maçlık men cezası 1 maça indirildi

Güncelleme:

Tahkim Kurulu, Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Ozan Tufan'a verilen 2 maçlık men cezasını 1 maça indirdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ve Başkanvekili Semih Özsoy'a verilen hak mahrumiyeti cezaları ise onandı.

Tahkim Kurulu Kayserispor maçında kırmızı kart gören Fenerbahçeli Ozan Tufan'a verilen 2 maçlık men cezası 1 maça indirdi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a 45 gün ve Başkanvekili Semih Özsoy'a 60 gün verilen hak mahrumiyeti cezaları ise onandı.

TFF'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklama şu şekilde;

"Fenerbahçe Futbol A.Ş.,'nin futbolcusu Ozan Tufan'ın rakip takım futbolcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle FDT'nin 43. maddesi uyarınca 2 resmi müsabakadan men cezasının; 1 resmi müsabakadan men cezası şeklinde düzeltilmesine oybirliği ile,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin başkanı Ali Yıldırım Koç'un sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle FDT'nin 38/1-b maddesi uyarınca 45 gün hak mahrumiyeti ve 30.000,00 TL para cezası cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.'nin idarecisi Semih Özsoy'un sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması nedeniyle FDT'nin 38/1-b maddesi uyarınca 60 gün hak mahrumiyeti ve 40.000,00 TL para cezası cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Semih Özsoy Fenerbahçe Ozan Tufan Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

Ts:

0 maç yapıp üstüne prim ve madalya verilmeli ydi

1
0
yanıtYanıtla
YORGUN:

ŞAİBELİ KARARLARA DEVAM. KAYIRMAYA DEVAM. SENARYO YAZMAYA VE OYNAMAYA DEVAM. HAK ÇALMAYA VE ÇALDIRTMAYA DEVAM. ALLAH BELANIZI VERSİN. CORONA YUVANIZA GİRİSİN.

0
0
yanıtYanıtla
terim:

caner erkini istiyormuş e yanınada arda olsa çilek gibi olur be. . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Unutma:

Müzeler sanal olarak ta ziyaret edilebiliyor. . . . . . . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title