Haberler

    Galatasaray, Altay'da oynayan Cenk Özkaçar'ı gündemine aldı

    Güncelleme:

    Yeni sezonda kadrosuna yerli ağırlıklı takviyeler yapmayı planlayan Galatasaray'da gündem, Altay'ın 19 yaşındaki stoperi Cejnk Özkaçar. Ozan Kabak gibi potansiyelli olduğu düşünülen ve iyi noktaya geldikten sonra iyi bir bonservis bedeli kazanılacağına inanan sarı-kırmızılı yetkililer, genç stoper için girişimlere başladı.

    Bu sezon kadrosunu yerli oyuncularla güçlendirmek isteyen Galatasaray, Altay'ın 19 yaşındaki stoperini de transfer gündemine aldı. Mert Hakan, Emre Kılınç, Semih ve Oğulcan hamleleri ile transfer sezonuna hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Galatasaray'ın, yerli olarak yeni gözdesinin Cenk Özkaçar olduğu ortaya çıktı.

    Marcao-Luyindama ikilisinin bu sezon ya da seneye Galatasaray'a para kazandırarak transferlerine onay verilmesi planlanırken stopere de genç bir oyuncu takviyesi düşünülüyor.

    TERİM ONAYLARSA DÜĞMEYE BASILACAK

    Sol ayaklı, süratli ve fizik gücü kuvvetli olarak görülen Cenk ile ilgili sarı kırmızılılarda 'Ozan Kabak' örneğinde olduğu gibi potansiyelli gençlere şans verip iyi bir noktaya gelmelerini sağlayan Fatih Terim faktörü ile birlikte gelişime açık ve potansiyeli olan bir stoper olduğu görüşü hakim. Terim'in de forma giydiği tüm maçlar ile birlikte 19 yaşındaki futbolcuyu mercek altına aldığı öğrenildi.

    Genç oyunculara şans vermesiyle tanınan Terim'in kesin onayı ile birlikte Galatasaray'ın Altay kulübü ile de görüşeceği ve İzmir ekibi ile 1 yıl daha kontratı olan futbolcu için temas kuracağı belirtildi.

    HÜSEYİN ÇİMŞİR DE ÇOK İSTİYOR

    Potansiyeli olan genç oyunculara yatırım yapmak isteyen Galatasaray dışında Cenk Özkaçar'ı, Trabzonspor da kadrosuna katmak istiyor. Hüseyin Çimşir'in bu konuda Altay'ın eski teknik direktörü Ali Tandoğan'dan geniş bilgi aldığı ve bordo mavililerin de 19 yaşındaki stoperin peşinde olduğu ifade edildi.

    Geçen sezonu Karacabey Belediye'de kiralık olarak geçiren ve kulübü ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Cenk bu sezon 1. Lig'de 9, Türkiye Kupası'nda 4 olmak üzere 14 kez Altay formasını giyerken, 2 kez de U21 Milli Takım'da görev aldı.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Altay Genç Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (3)

    1234:

    kimse kabul etmese de fatih terim bu işin en iyisi türkiye de

    6
    1
    yanıtYanıtla
    metin:

    bi işin en iyisisen her kez yada çoğunluk kabul eder yazdığın gibi (kimse kabul etmesede) demekki en iyisi değil cinconlu

    yanıt0
    yanıt5
    metin:

    yorumumu beğenmeyenler belliki futboldan zerre kadar anlamayan duygusal kitle szin gibileri futboldan anlasaydı sayın İMPARATORUNUZ fi tarihinde aldığı tenekeden sonra ÜLKEMİZE CL KUPASI getirirdi no yüzden boş yapmayın naşşşşşş

    yanıt0
    yanıt0
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title