Haberler

Son Dakika: Euro 8,24 TL ile tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü

Güncelleme:

Son dakika: Yükselişini sürdüren altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ederken bir rekor da eurodan geldi. 8,24 TL seviyesine kadar yükselen euro, tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü.

Altın rekor üstüne rekor kırmaya devam ederken altına paralel olarak euro da yükselişini sürdürüyor. Güne 8,16 seviyesinden başlayan euro, 8,24 TL'yi görerek tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Saat 17.55 itibarıyla euro 8,23 TL'den işlem görüyor.

DOLAR VE STERLİN NE KADAR?

Aynı dakikalarda dolar 6,97 TL'den, sterlin ise 9,07 TL'den alıcı buluyor. Aynı dakikalarda altının gram fiyatı ise 438 TL seviyesinde bulunuyor.

PİYASALAR FED'E ODAKLANDI

Analistler, bugün ABD Merkez Bankası'nın ( Fed ) faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın söylemlerinin takip edileceğini bildirdi. Fed'in faizlerde değişiklik yapmasının beklenmediğini ifade eden analistler, karar metni ve Powell'ın gelecek dönem için vereceği ipuçlarının piyasalar için önemli olacağını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Sterlin Fed Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (33)

MALİ:

TL Eriyor. . . . Ülkede develüasyon oluyor sanki

22
0
yanıtYanıtla
Jardel:

Batmaya devam

17
0
yanıtYanıtla
Mert:

cami acmaya devam. ver coskuyu.

yanıt15
yanıt2
Gurbetci:

Arkadaslar, sunu anlamanizi istiyorum. Euro veya dolar deger kazanmiyor, aslinda degerleri gecen aylardan belli eksiliyor, ondan once baya sabitti yillarca. TL eriyor. Turkiyenin ekonomisi kotuyu gittikce euro dolar cikiyor gozukuyor ama aslinda cikmiyor TL eriyor. Turkiyenin ekonomisi nasil gidiyorsa kurda bunu cok guzel gorebilirsiniz. Ve benim gorusum, Allah yardimciniz olsun. Ya bu gidisata dur diyeceksiniz, yada bu gunleri bile ariyor olacaksiniz. Secim sizin.

14
2
yanıtYanıtla
buyrun açıklayın:

. . . ve mikrofonu berat albayraka veriyoruz !!!

12
1
yanıtYanıtla
Kimse bizi:

Cami acmamiza engel olamayicak ...

9
3
yanıtYanıtla
minti:

bu deprmden önceki sessizlik bunlar daha iyi günler

10
1
yanıtYanıtla
Ahmet:

Allah fakir fukaranın dar gelirlinin işsizin yardımcısı olsun

11
0
yanıtYanıtla
seyfo:

ekonomide uçurumun dibine daha yeni çarptık şu an tomografimiz çekilecek hayati organlarda bişi var mı yaşama ihtimali kaç diye , 2001 krizi bunun yanında çerez kaldı malesef

10
0
yanıtYanıtla
TÜRKÜMBEN:

NASIL OLUYODQ EURO CIKIYO EUROPA BATARKEN ??? KALLESLIK VAR BU ISTE. . . ,

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title