Haberler

Son Dakika: Dolar 7,4685 ile tarihin en yüksek seviyesinden işlem görüyor

Güncelleme:

Son dakika: Son günlerdeki yükselişini yeni haftaya taşıyan dolar, 7,4685 ile tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro 8,8234'ten, sterlin ise 9,8699'dan alıcı buluyor.

Geçen hafta en düşük 7,3225, en yüksek 7,4685 seviyelerini gören dolar/TL, haftalık bazda yüzde 1,4 değer kazancıyla cuma gününü 7,4359'dan tamamladı. Dolar/TL, yeni haftaya yükselişle başlamasının ardından saat 13.35 itibarıyla 7,4685 ile tüm zamanların en yüksek seviyesinden işlem görüyor.

EURO VE STERLİN KAÇ LİRA?

Aynı dakikalarda euro/TL 8,8234'ten, sterlin/TL de 9,8699'dan satılıyor. Analistler, bugün yurt içinde Hazine nakit gerçekleşmeleri, yurt dışında Euro Bölgesi yatırımcı güven endeksi verilerinin takip edileceğini belirterek, yeni tip koronavrüs (Kovid-19) tedavisine ilişkin haber akışı ve Doğu Akdeniz başta olmak üzere jeopolitik gelişmelerin gündemin odağındaki yerini koruduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Sterlin Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (68)

Çöp:

Damat bey beceremiyorsunuz artik birakin bu işi

29
5
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Alın yine anlamayan boş konuşan birisi daha, bu arkadaşa biri anlatmalı doğu akdenizde neler oluyor ve tüm dünya karşımızda diye, ama anlayacağını düşünmüyorum çünkü ona kalsa orayı verir kafam rahat diye gezer

yanıt1
yanıt6
Dış Minnak:

Bak hele densize. Tiz kellesi vurula bu zındığın. . . Sen dış mihrak mısın yeğenim ? Damat süper yönetiyor. Aç bak wikileaks belgelerine. Büyük güç olacağız :)

yanıt0
yanıt0
YAKUP:

damat anca çay içsin

26
2
yanıtYanıtla
Damat Ibrahim Paşa:

Bir an önce doları hayatımızdan çıkarmamız lazım. İç piyasalarda doları sınırlamak, dolar stoklamayı yasaklamak, uluslarası piyalarda Turan Lirasına geçiş vs gibi bir dizi sert önlemler almalıyız. . .

11
15
yanıtYanıtla
Keramibeyamca:

Ne içiyorsan iç ama ötede iç.

yanıt7
yanıt0
bobo:

turan lirası ne la senin icadınmı, bizim turancılar çokmu iyi sanıyorsun, turancıyım diye ülkeye gelen özbekin kazakın türkmenin azerinin haddi hesabı yok hepsi at hırsızı gibi sen ayaktayken altından donunu çalarlar, gaza gelme yoksa soluğu tanrı dağlarında alırsın

yanıt4
yanıt0
Çıkarma İşlemi:

Dolar hayatıma girmedi ki çıkarayım :)

yanıt0
yanıt0
ff:

bakan albayrak dolarlamı ıs yapıyorsunuz dıye alay edıp canlı yayında konustugunda kendısının ekonomıden 1 gram anlamadıgını anlamıstım :)

25
1
yanıtYanıtla
gıcık:

bunu niye yazıyorsunuz ki maliye bakanı açıkladı dolarla ne işimiz var bizim.

22
3
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title