Haberler
Güncelleme:

Son Dakika! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Aşı için önümüzde 2-3 ay kaldı, tünelin ucundaki ışık göründü

Son dakika: Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs salgınında son durumun ele alındığı Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Bakan Koca, "Aşı için önümüzde 2-3 aylık süre kaldığına göre tünelin ucundaki ışık göründü" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (28)

Kartal-25:

Yolunuza devam edin Sayın Bakanım biz Avrupada daha iyiyiz içimizdeki bazı Mankurtlar anlamaz bunu

16
13
yanıtYanıtla
Tarık:

Avrupadan nşye iyiyiz avrupada para çom gezende çok bizde sporcu siyasi işadamı dışında yurtdışına giden çok az ondan hasta az oldu. Hacılar bile hasgalık getirdi. Gavurun gençleri çoğu çıkıyor yurtdışına ve hastalık getiriyor. Bizim gençler yurtiçi seyahat yapamaz oldu. Ondan bizde hasta az. Bişey yaptımız yok önlemden başka.??

yanıt0
yanıt0
Çorba:

Veriler ne kadar doğru diyen klavye fareleri ülkeye zırnık faydanız yok faydası olanlara karışmayın bari. Sayılar yüz misli fazla olsa ne olacak senmi kurtaracaksin

7
11
yanıtYanıtla
Dursun Mete:

Git kardeş beğenmiyorsan beğendiğin ülkede yaşa

yanıt0
yanıt1
vatandas:

dünyada bu kadar çok pembe tablo çizip bu kadar batan bir ülke yoktur

9
3
yanıtYanıtla
KARA iBiK:

O tünellerin ucundaki isiklara hic erisemiyoruz zaten, zira ekonomi, saglik, adalet, güvenlik, tarim tünelleri accayip uzun; inandirici olmadigindan cenelerin yorulmasina gerek bile yok aslinda. . .

6
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Günlük Vaka sayısı, Aktif hasta sayısı ve buna bağlı vefatlar (bir kaç gün sonra) düşmeye başladı ve düşmeye devam edecek. İyileşenlerin sayısında beklenen artışlar olacaktır. Bazı günler 1. 600 ün üstünde iyileşen rakamları göreceksiniz. Covid 19 salgını, geçtiğimiz ay ortalamalarının altında olmakla birlikte bitmesi yine söz konusu değil. Şimdi, bunu fark edenler, başarı hikayeleri anlatmaya başlar. Bu bir dalgalanma. . (Bugünkü rakamları görmeden yazdım. )

4
2
yanıtYanıtla
HAYDAAAA:

Veriler, her ne kadar dogru rakamlari yansitmasa bile, hafta sonlari bildirimler eksik oldugundan hep düsük olur. . .

yanıt3
yanıt2
Gözlem:

Haydaa, Doğru tesbit yapmışsın. Yapmışsın da ben bunu daha önce defalarca yazdım. Pazartesi günü akşamı yapılan verileri takip et. ! Hastane ve bazı labaratuvarların çalışması ile ilgili olabilir. Bu sayılar, eksik, yalan, yanış olabilir. Sonuçta hepsini değerlendir, kırk yalanın içinde bir doğru muhakkak vardır. Birbiri ile alakasız gibi görünseler de, inişler çıkışlar, gelecek sayılar hepsi küçük bir yanılma payı ile tahmin edilebiliyor. Açık açık yazıyorum artık. Sayılar düşecek.

yanıt0
yanıt0
her şeyin bakanı:

ekim eylülden de iyi olacak xd

5
0
yanıtYanıtla
Dr.aydınalp.pdr:

Coronada normal gribal bir hastalık olarak kayıtlara girdi artık öldürme oranı yüzde 2 lere düştü düşünün Günde normal şartlarda Ülkemizde 2 bin insan ölmektedir bunun 55 , , , 60 civarı Coronadır buda çook düşük makul bir rakamdır abartmaya panık olmaya HİÇ GEREK YOKTUR. !

2
2
yanıtYanıtla
DR. OLAMAYAN KOYUN COBANI:

HIIII, panik yapmayanlari gördük, simdi ya cennette hurilerle oynasiyorlar ya da cehennemde zebanilerle okey oynuyorlar. Bulastirdiklarina acirim, kendilerine degil.

yanıt1
yanıt1
Hesapsız dr:

Yani giyorsunki bütün ölüm sebeplerinden aynı oranda ölüm olsa günlük 40 farklı ölüm sebebi var öyle mi? Bir de bu ölümlerin kaçı virüs veya bakterilerden kaynaklı ölüm. Kıyaslama yaparken bunu göz önüne alın ve daha fazla konuşmayın.

yanıt0
yanıt1
Gözlem:

HES kodu ile otobüse binebilmek, tam bir saçmalık oldu. ! Bu uygulamadan vazgeçilsin. ! Vatandaşı ve şöförleri sıkıntıya sokar ve uygulaması pek kolay değil. Herkesin özel kartı yok. ! Bazı aileler ortak kart kullanıyorlar. Otobüse binenler soruyor '' Akbili olan var mı. ?'' var diyen basıyor. Parasını alıyor. 3 Kişi otobüse binip peş peşe 3 kez basanlar olmuyor mu. ? Oluyor. Birilerine ''İETT''yi sıkıntıya sokmak keyif veriyormuş. '' dedikodusu patlamak üzre. ! Zatıaliniz dahil. Minibüse 1-2

4
0
yanıtYanıtla
Mahmut:

Neden oyle diyorsun onlarin gucu varca bizinde her seyin sahibi Allahimiz var

3
1
yanıtYanıtla
Gözlem:

Hiç inanmayacaksınız ama bütün olayların bir matematiği var. Piyasada satılan maskelerin koruyuculuğunun araştırılması ve bazı markaların öne çıkartılması, tek kat bez maskelerin yasaklanması bile bu salgını 15-20 gün içinde en az yüzde 30 oranında azaltabilir. ! (bazı ülkeler yasakladı bile ) Evlerinde tedavi görmekte olan hastaların yakından takip edilmesi, önümüzdeki günlerde etkilerini daha da fazla hissettirecektir. Sayılar hızla azalacak. ! Rakamlara güvenmesek bile. .

3
0
yanıtYanıtla
Tarık:

Hocam sanada inanmıcam bak çünkü çevremizde maske ve hijyene uyan yok hastalanan çok. Sen iyiser oldun aniden. Anlayamadım. Daha havalar soğumadı bile. Aniden nu değişim ne millet yanlış anlar. Çok çekeriz çok..

0
2
yanıtYanıtla
Mustafa:

Aşının başarılı olacağının garantisi var mı ki bu kadar emin konuşabiliyor.

0
1
yanıtYanıtla
Almir:

Ne zaman tünelin ucu göründü deseler başımıza bir felaket geliyor.

1
0
yanıtYanıtla
ERDEM:

GÜZEL HABER. gelelim asıl konuya. ilk kimler olacak sonra sıralama nasıl olacak. daha dün başka ülkede yaşayanlar hediye olarak tc olanlar halktan önçe mı gelecek. en önemlisi kaç para olacak bu aşı. şimdiden yaziyım aşı üçret en az 350 tl olacak. özelde 800-1000 tl

1
0
yanıtYanıtla
Tünel:

Işık göründü iyi çıkalım ozaman girmişiz

1
0
yanıtYanıtla
İşletmeci:

Bittik battık haberiniz olsun

0
0
yanıtYanıtla
Karamurat:

Insallah o beyaz isik degildir...

0
0
yanıtYanıtla
Melis:

Yerli milli

0
0
yanıtYanıtla
Mardinli:

Rakamlara inanalım da ayıp olmasın.

0
0
yanıtYanıtla
NEJDET KIZDI:

Tünelin sonunda Euro 10? dolar 9,50? hayırlı işler

0
0
yanıtYanıtla
NEJDET KIZDI:

Yav he he dediniz olsun

0
0
yanıtYanıtla
Serkan55:

Ne zaman bu sözü duysam aklıma Berat Albayrak geliyor:) Ne tünelmiş bu çıkamadık..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title