Haberler

Trabzonspor - Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TS maçı şifresiz mi?

Trabzonspor, Basel maçı ile Avrupa Ligi gruplardaki ikinci karşılaşmasına çıkacak. İlk maçta Getafe'ye yenilen Trabzonspor, Basel maçına mutlak üç puan hedefi ile çıkıyor. Maç öncesi son durumlar, muhtemel ilk onbirler haberimizde. Peki, Trabzonspor - Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TS maçı şifresiz mi?

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, C grubunda ikinci hafta maçında Basel'i ağırlıyor. İlk hafta maçında Basel, Krasnodar'ı 5-0 yenmişti. Trabzonspor ise Getafe deplasmanından 1-0 mağlup döndü. Bordo mavililer, zorlu rakibi karşısında 3 puan hedefi ile maça çıkacak. Peki, Trabzonspor - Basel maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? TS maçı şifresiz mi? Maça dair notlar, takımların son durumlar, maçın muhtemel ilk onbirleri...

TRABZONSPOR - BASEL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu ikinci hafta maçında 3 Ekim Perşembe günü İsviçre'nin Basel ekibini konuk edecek. Medical Park Stadı'nda saat 22.00'de başlayacak karşılaşmayı İtalya Futbol Federasyonundan hakem Marco Di Bello yönetecek. Maç, beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

TS MAÇINI YAYINLAYAN DİĞER KANALLAR

ESPN Play Sur, TUDNxtra, B/R Live, TeleClub Sport Live, Teleclub Sport 2 / Sky Sport 2, DAZN, Eurosport Player Sweden, Movistar+, Match Player, IPLA, TV2 Sumo, Cosmote Sport 9 HD, C More Suomi, QQ Sports Live, PPTV Sport China, Optus Sport

TRABZONSPOR'UN BİR İSVİÇRE TAKIMI İLE İLK MAÇI

Trabzonspor, Avrupa'da 131., Avrupa Liginde 83. maçına çıkıyor. Bordo mavili takımı, bu akşam ilk defa bir İsviçre takımı ile karşılaşacak.

Trabzonspor, Avrupa Kupalarında daha önce oynadığı 130 maçta 50 kez galip geldi. 47 kez mağlup olan bordo mavililer, geriye kalan 33 maçtan berabere ayrıldı.

Avrupa Ligi'nde ise 82 maçtan 33'ünde galip gelirken 28 kez mağlup oldu, 21 maçta ise berabere kaldı.

TRABZONSPOR - BASEL MAÇI MUHTEMEL İLK ONBİRLERİ

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Onazi, Ekuban, Yusuf Sarı, Fernandes ve Abdülkadir Ömür, Basel karşısında forma giyemeyecek. Beşiktaş ile oynanan maçta hafif sakatlık yaşayan Sosa'nın da tedavisinin ardından maçta görev alması bekleniyor.

Basel'de ise Ricky van Wolfswinkel'in sakatlığı bulunuyor.

Trabzonspor : Uğurcan, Pereira, Hüseyin, Hosseini, Novak, Mikel, Sosa, Abdülkadir Parmak, Kamil Ahmet, Nwakaeme, Sörloth

Basel : Omlin, Eray Cümart, Alderete, Widmer, Zuffi, Stocker, Riveros, Fabian Frei, Kevin Bua, Taulant Xhaka, Arthur

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Trabzonspor Getafe Basel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (1)

Laz kızı:

Başarılar TRABZONSPORUM her vurduğun gol olsun Allah yardımcın olsun inşallah

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title