Haberler

Falcao Galatasaray'a mı geliyor? Falcao dönecek mi?

Güncelleme:

Falcao'nun futbolu bırakması ile ilgili yaptığı açıklama sosyal medyada gündem oldu. Açıklama sonrası Falcao Galatasaray'a mı geliyor sorusu merak edilirken sorusunun yanıtı araştırıldı. Peki, Falcao Galatasaray'a mı geliyor?

Bir dönem Galatasaray formasını giyen Falcao, yeniden ülkemizde gündem oldu. Sansasyonel transfer hikâyesi ile hafızalara kazınan Falcao bu kez futbolu bıraka dönemi ile ilgili yaptığı açıklama ile gündem oldu. Peki, Falcao Galatasaray'a mı geliyor?

FALCAO GALATASARAY'A MI GELİYOR?

Falcao: "Futbolu Galatasaray'da bırakmak istiyorum" sözleri ile gündem oldu. Falcao'nun Galatasaray'a dönüp dönmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

FALCAO GALATASARAY PERFORMANSI

1 Eylül 2021 tarihinde Galatasaray, Falcao'nun sözleşmesini karşılıklı olarak feshetti.

Falcao'nun Galatasaray'da geçirdiği süre sakatlıklarla doluydu. Kulüpte geçirdiği süre boyunca 55 maçı kaçırdı ve yapılan 98 maçın sadece 43'ünde oynadı.

Radamel FalcaoGalatasaray'da 20 gole imza attı.

FALCAO KİMDİR?

Doğum: 10 Şubat 1986 (37 yıl yaşında)

Santa Marta, Kolombiya

Radamel Falcao García Zárate (d. 10 Şubat 1986, Santa Marta), santrfor mevkiinde oynayan Kolombiyalı millî futbolcudur. La Liga takımlarından Rayo Vallecano'da forma giymektedir. El Tigre lakabıyla da bilinir. Falcao, kendi kuşağının en iyi forvet ve oyuncularından biri olarak kabul ediliyor.Falcao aynı zamanda tüm zamanların en iyi Kolombiyalı futbolcularından biri ve bazıları tarafından da en iyisi olarak kabul ediliyor.

Falcao, 2010-11 sezonunda Porto'yla, 2011-12 sezonunda ise Atlético Madrid'le Avrupa Ligi'ni kazanmıştır. Ayrıca Atlético Madrid'le 2012 UEFA Süper Kupası'nı da kazanmıştır. 2011-12 sezonunda UEFA Avrupa Ligi'nde çıktığı 14 maçta attığı 17 golle, 15 gol atan Jürgen Klinsmann'ın rekorunu kırmış ve Avrupa kupalarında bir sezonda en çok gol atan futbolcu olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Ayrıca 2 sezon art arda 2 farklı kulüpte UEFA Avrupa Ligi'ni kazanan ilk futbolcudur.

Eski futbolcu Radamel García'nın oğludur.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Galatasaray Falcao Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title