Haberler

Sivasspor'un Bineceği Uçağa Yıldırım Düştü

Güncelleme:

DG Sivassporlu kafilenin Fenerbahçe müsabakası için İstanbul'a gideceği uçağa, Sivas Nuri Demirağ Havalimanına iniş yaptığı esnada yıldırım isabet etti.

Spor Toto Süper Lig'de yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor kafilesinin seyahat edeceği uçağa havada yıldırım çarpması nedeni ile uçuş ileri bir saate ertelendi.

Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayan Demir Grup Sivasspor kafilesi, saat 16.30'da gerçekleşecek olan uçuş için Nuri Demirağ Havaalanı'na geçti. Ancak İstanbul'dan gelen TK7375 sefer sayılı Anadolujet uçağına kent yakınlarında inişe geçtiği sırada yıldırım isabet etti. Güvenli şekilde alana inerek yolcularını indiren uçakta biriken elektrik yüklemesinin giderilmesi için, uçuş ileri bir saate ertelendi. İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na uçmak için alanda bekleyen Demir Grup Sivasspor kafilesi bunun üzerine otobüsle yeniden tesislere döndü. Uçağın İstanbul için 21.00 sıralarında havalanacağı öğrenildi.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Yarın deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Demir Grup Sivasspor'umuzu saat 16.30'da İstanbul'a taşıyacak uçak bir önceki seferde yaşanan teknik sorun nedeniyle rötar yaptı. Kafilemizin 21.00 - 22.00 saatleri arasında İstanbul'a uçması planlanmaktadır. Demir Grup Sivasspor'umuz kulüp tesislerimize döndü ve uçuş saatini bekliyor" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Sivasspor İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

gavaraci:

2011 de fb ile beraber trabzonsporun hakkini caldiniz. . . ne hikmetse fener macina giderken yildirim carpiyor.

2
5
yanıtYanıtla
ender han:

senin hak ettiğin 1 kilo hamsi kupa görmek istersen müzeye gel hamsisporlu

yanıt0
yanıt1
TRABZONSPOR:

Önce biz kendimize bakmalıyız 2017 tarihinde muharrem usta başkanlığında en istikrarlı takım bizken son maçı bursaya verdiğimiz maçı neden söylemiyorsun.

yanıt0
yanıt0
ERTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT:

TRABZONSPORLU. . . . . BURSAYA VERDİĞİNİZ MAÇTA RİZEYİ DÜŞÜRDÜNÜZ. . . RİZE. . . OKAN BURUKLA GURUR DUYUYOR. . .

yanıt0
yanıt0
AKÇAABATLISELÇUK:

TRABZONSPOR , adını KULLANAN SAHTEKAR . . EVET SANA DİYORUM . GİT KUMDA OYNA . Trabzonsporlu imiş yok 2017 falan ÇOK KOMİLKSİNİZ HER KILIĞA GİRİYORSUNUZ . TARİHİNİZ hırsızlıklarla dolu bunu TRABZONSPOR lular demiyor 18 takımın 12 si diyor

yanıt0
yanıt0
AKÇAABATSPORluselçuk:

ADAM HAKLI . 2011 DE fenerli yönetici PARDON sivassporlu başkan 4 diye rabia işareti yaparken maç taha 2- 1 di . VEYA NE İSE . KALİTE TESADÜF DEĞİLDİR. her şeyde olsa Kalite diye bir şey olmazdı

yanıt0
yanıt0
Karalastikli:

Aziz yıldırımdır o. 2011 lazım olan puandan daha önemli şuan verecekleri puan. Her nekadar muhalif konuma geldilersede ortak günah fenevbahçe ise aziz yıldırımını çakar, sivasa puanları tepsiye koymak düşer.

1
0
yanıtYanıtla
trakyalı:

istekleriniz ve hevesiniz size yakışmış. . ille de olması mı lazım. . ille de olması lazım diyenler bende kına var hemı de hint kınası hepinize yeter. vereyim de oranıza buranıza bolca bolca yakarsınız. çapsızlar sizi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title