Haberler
Güncelleme:

Sinan Çetin'in Oğlu: Cahil Yobazlar...

Yönetmen Sinan Çetin'in emlakçı oğlu Rüzgar Çetin, Emek Sineması'nın yıkılmaması için eylem yapan ünlülere "Cahil yobazlar" dedi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (18)

BEKİR YILDIRIM:

VALLA DOĞRU SÖZE NE DENİR DOĞRU BİR HELAL OLSUN KARDEŞİME

38
24
yanıtYanıtla
berk:

Topkapı Sarayı da eskidi, hadi yıkıp yenisini yapalım üstün zekalılar!

23
37
yanıtYanıtla
murat:

e dedik size bu herif adam degil diye ama yok dinlemediniz oglu da iste babasi gibi adam degil. zaten pkk lidan bu ulkeye yurttas olmaz olursa boyle olur. . .

18
37
yanıtYanıtla
nevzat manisalı:

ne oldu genç ve gerizekalı babanın cıkarlarınamı tersgeldi iktidar yalakası

20
30
yanıtYanıtla
EREN:

HAKLISIN!. . O ZİHNİYETE KALIRSA TÜRKİYEDE HİÇ BİR ŞEY YENİLENMEYECEK VE ORTALIĞI B. K GÖTÜRECEK. KENDİNE AYDIN VE SANATÇI DİYEN BU CAHİLLER SÜRÜSÜ YÜZÜNDEN YILLARDIR BU ÜLKE HEP GERİ KALI. BRAVO ÇETİN KARDEŞ

28
13
yanıtYanıtla
YURDDAŞ:

taksimide elden geçireçekler topluma kazandıracaklar ama !!! bu gezi zekalılar anlamaz . . . önceden in cin top oynardı parklarda peşkeş çekilirdi kullanım alanı sonra değişim rüzgarı çıkınca tabi vay efendim ağaçlar yıkıldı yollar yıkıldı daha neler neler turzim katlanacak müzeği adam gibi yapsalar fukaralar turis görecek esnaflar paraya para demiyecek ülke olarakda bende yararlanacağım sonrada vergi artmış, zam gelmiş, emekliyi düşünmüyormuş , maaşım artmamış ulan sen adamların yolunu kesersen adam sana nerden bulsunda parayı versin GEZİZEKALILAR. . .

22
10
yanıtYanıtla
urfalı galip:

ANAM BABAM BANA SİYASEN, KÜLTÜREN KARIŞMAZ ÖZGÜR BÜYÜDÜM AMA BİR KERE BİR TANE PROTESTOYA KATILMADIM EMBESİL DEĞİLİM SONUÇTA BANANE. SANIRIM EZİK OLUP BİR GRUBA BAĞLI OLUNCA KENDİNİ ADAM SANANLAR BÖYLE SAÇMA PROTESTOLARA KATILIR. SİZE NE EMEK SİNEMASINDAN. ARSA, BİNA TAPU KİMDE İSE O KAZANIR SİZE NE !

19
11
yanıtYanıtla
seyit yildiz:

doru soze laf yok okadar adalarda at arabalari nan dolasiyorlar yani istan bulun icinde taksimde aynimi olsun at arabalarinan dolasilsin yani tabiki teknoloji ileride arabayla dolasilir eski binanin ici yikilir dis cephesi eskisine uygun onarim yapilir avrupa ulkelerinde bunun gibi eski binalar boyle onarilir

16
13
yanıtYanıtla
Idoz:

laik yobaz mi ? Sinan ve oglunun laik oldugunu sanan var hala. Ustune ustluk bu eleman yasakli olan ve tasinmasi bile suc olan musta ile kavgaya olayina karismistir. Peki ceza aldi mi ben hic duymadim. Babasi ise evinin bahcesinde film cekip kimse filmlerimi izlemeye gelmiyor diyen bi zaat. Fetullaha destekledigini acikca dile getirince filmlerinin izleyici sayisi dustu ama göruyorsuz ki savunanlari hala sözde dun kuyrugundan ayrilmayip bugun fetullahi sevmeyen akp''liler, e cahil ordusunun bilgisi bu kadar.

19
9
yanıtYanıtla
IDOZ:

Kusura bakma yanlis anlamis olabilirim. bu mesaji senin icin söylemiyorum zaten geneli bu adami laik ya da akp''li saniyor.

yanıt0
yanıt0
ahmet:

Restorasyon diye bi şey duymamış herhalde. . .

10
3
yanıtYanıtla
Ali Almanya:

Ula siz ozaman yunansiniz yunanistanda oyle tiyi istanbul bizim Hani sizin karsi ciktiginiz Fatihsuldan Mehmet Gemileri Karadan Kaytirtiya Istanbuli aldi simti istanbul sizin gibi hainlere kalti oylemi.

9
3
yanıtYanıtla
ayse acar:

amerikada ağustos ayında 100 yıllık wellington oteli havai fişeklerle alkışlarla kutlamalarla yıkıldı yerine konferans salonu yapılacakmış. . emek sinemasının yerine avm diyenler var pasaj diyenler bu yapılacakmış. burada emek sinemasının yıkılmasına şiddetle karşı çıkan güruhlar ömrü hayatında hiç avm''ye gitmemiş o avm''lerde sinemalarda film izlemek!! yerine farelerin ve kokunun eşliğinde emek de film izlemeyi tercih etmişler diyeceğim ki o zamanda bu arkadaşların 2009''dan sinemaya gitmemiş olmaları gerekiyor zira emek o tarihten beri kapalı. . . o emeğin yıkılmasına karşı çıkan çokk değerli oyuncular günün her fırsatında avm''de fink atmaktan geri durmazlar ancak böyle olaylar da bir anda ilerici sosyalist olurlar başımıza geçiniz efendim geçiniz bizim bu teranelere karnımız tokk. . . . .

5
5
yanıtYanıtla
berk:

Emek sinemasının kirliymiş ve kokuyormuş muş. . . Şu bahaneye bak. Temizlersin restore edirsin konu kapanır. . . Ama dertleri başka. Dertleri üzüm yemek değil bağcıyı dövmek, yani RANT. . . İnsanları yalanlarla öyle bir kıvama getirmişler ki yapılan talan rezaletini adeta kahramanlık olarak görüyorlar.

6
3
yanıtYanıtla
akıl:

Emek Sineması, Gezi Parkı eyleminden önceki ilk eylem planıydı. Sinemanın yıkılacağı ve sinema kültürünün ve sanatçıların aç kalacağı gibi saçma bir ergümanı gerçekmiş gibi topluma yayarak ve arkasına belirli bir mezhebin ve sol kesim CHP seçmenini de alarak bir kilitlenme bir sokak eylemi yaratma derdinde hazırlanmış bir komploydu. Bakınız aynısı Almanya''da yine sol gruplar tarafından bir tiyatronun yeninden inşasında yaşandı ve aynı sokak eylemi gerçekleştirildi. Ak Parti''nin en büyük aptallığı, bu olayların böyle bir komplo olduğunu görmeyip ateşe sürekli benzinle gitti. Başbakanı kimse uyandırmadı. İstihbarat yerlerde süründü. Oysa halka bu sinemanın ne tür bir hal alacağı ve nasıl kötü durumda olduğunu iyi bir organizasyon ile anlatılıp taraftar çekmesi önlenebilirdi. Aynısı Gezi Parkı projesinde de yaşandı ve yanlış bilinçlendirilen ve açıklaması son derece sığ ergümanlar ile Başbakan kendisni bu arı kvanının içine attı.

5
4
yanıtYanıtla
realist:

armut dibine düşmüş, senden başka yorum beklenmezdi. babanın yolunda devam et.

6
2
yanıtYanıtla
berk:

Yapılan talanı canla başla savunanları ve onların uslüplarını gördükçe düzeylerini anlıyor ve bu ülkenin neden insani gelişmişlik endeksinde gittikçe alt sıralara indiğini tahmin edebiliyorum.

3
4
yanıtYanıtla
KURTULUŞ:

Batı eskiyi, tarihi koruyup sunum yaparak para kazanırken, bizimkiler de yıkıp hiç bir işe yaramayan alışveriş merkezi, sözüm ona resitans yaparak (sabun köpüğü gibi) eser yarattıklarını sanıyorlar. Cahil yobaz; düşünemeyen, üretemeyen, hazırcı, kendi düşüncesinden başka kimsenin fikrini önemsemeyen, kültür birikimi olmayan, tarihini bilmeyen ve geleceğine yön veremeyen rantçı kafalara denir.

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title