Haberler

Shiba artar mı? Shiba coin yükselecek mi?

Güncelleme:

Son günlerde kripto para birimlerinde hareketli günler yaşanıyor. Kripto para birimlerinde rekorlar kırıldı. Bitcoin'deki yükseliş sonrası gözler alt coinlere çevrildi. Son günlerde sakin seyreden Shiba coinde yükseliş olup olmayacağı merak konusu oldu. Shiba artar mı? Shiba coin yükselecek mi? Shiba yakımı ne zaman? soruları merak ediliyor. Detaylar haberimizde.

Son zamanlarda dalgalı seyir izleyerek 59-60 bin dolar seviyesinde hareket eden Bitcoin, son 24 saatte 7.74 yükselerek 66.260.39 dolar seviyesine çıktı. Şaka olarak piyasaya sürülen Shiba coin için araştırmalar sürüyor. Geçtiğimiz günlerde yükseliş trendi ile en çok konuşulan coinler arasına girmişti. Yatırımcıların gözü Shiba yakımında. Peki Shiba artar mı? Shiba coin yükselecek mi? Shiba yakımı ne zaman?

SHİBA ARTAR MI?

Son günlerde sakin seyreden Shiba coin'in geleceği merak konu oldu. Milyarder iş insanı Elon Mask'ın Shiba coin hakkında yaptığı olumsuz açıklamalar rağmen yükseliş trendini düşürmeyen Shiba coin'in 1 cent olması bekleniyor. Ancak kripto para yatırımcıları, bir dayanağı olmayan yorumlara itibar etmemeli ve yatırım konusunda dikkatli davranması gerekiyor.

SHIBA COIN YAKIMI NE ZAMAN?

Shiba Inu bir meme parası olarak başladı, ancak jetonun evriminin çok daha ciddi bir kripto varlığına dönüştüğü görülmektedir. Shiba Inu şu anda 394,7 trilyonluk dolaşım arzına sahip. Kripto para birimi ayrıca 7 Ekim'de NowPayments aracılığıyla yapılan tüm işlemlerin işlem başına yakılan SHIB yüzdesini göreceğini duyurulmuştu. Ancak yüzdesini açıklamadı.

Bazı jeton sahipleri, projeyi arzı azaltmak için daha fazla jeton yakmaya çağırırken, diğerleri yeni alıcıların hile yapacağını iddia ediyor. Bu amaçla Shiba Inu, bu ayın başlarında NowPayments ile her işlemde bir SHIB yüzdesinin yakılacağı bir ortaklık imzaladı. Yakın zamanda yeniden bir yakma işlemi olup olmayacağı belirtilmedi.

ROBINHOOD HAMLESİ REKOR KIRDIRMIŞTI

ABD'li aracı kurum Robinhood'un SHIB alım-satım işlemleri için değerlendirme aşamasında olduğunu duyurmasının ardından Shiba Inu'da sert yükseliş yaşandı. Bu gelişmelerin ardından yüzde 40'a yakın yükseliş yaşayan SHIB 0,00005959 seviyesini test etmişti. Shiba Coin, ekim ayında 8854 seviyesine çıkarak tarihin en yüksek seviyesini gördü.

İbrahim Çelik
Haberler.com - Gündem

Shiba Coin Elon Musk Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title