Haberler

Sergen Yalçın'ın sık sık hakemleri eleştirmesi Fatih Terim'i kızdırdı

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın çoğu maçtan sonra hakemleri eleştirmesi, Galatasaray camiasını rahatsız etti. Yalçın'ın bu tutumu karşısında sinirlenen Fatih Terim'in sarı-kırmızılı takımın yöneticilerine, "Madem konuşmak serbest biz de konuşalım" dediği öğrenildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın'ın hemen her maç sonrasında hakemler ve VAR sistemi ile ilgili açıklamalarda bulunması Galatasaray camiasında rahatsızlığa neden oldu.

Sergen Yalçın'ın sık sık hakemleri eleştirmesi Fatih Terim'i kızdırdı

"HAKKINI ARAMAK BAŞKALARINA MAHSUS DEĞİL"

Bu durumdan teknik direktör Fatih Terim'in de şikayetçi olduğu ve yöneticilere dert yandığı ifade edildi. Terim, "Madem konuşmak serbest biz de konuşalım. Her maç sonrası şikayetimiz varsa dile getirelim. Hakkını aramak başkalarına mahsus değil" dediği öğrenildi.

(TAKVİM)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sergen Yalçın Fatih Terim Galatasaray Beşiktaş Haberler

500

Yorumlar (27)

ULTRASLAN:

Toplasan bir kamyon gelmeyecek beşiktaş taraftarını hiç muhatap almaya gerek yok onlar zaten mayıs ayın da GALATASARAY ın büyüklüğünü görecek her sene olduğu gibi KORK un ULANN!!!!

17
29
yanıtYanıtla
vatandaş:

dedi boş tribünlere oynayan takım

yanıt9
yanıt1
bjk:

her maçını hakemle kazanmaya alışmış birde konuşmuyormuş neyi konuşacaksa

23
18
yanıtYanıtla
Hasan:

Hiç susmadın ki zaten ????

21
7
yanıtYanıtla
vb.:

imparator fatih hoca neredeyse kırk elli yıldır futbolun içinde ağzından tek kelime hakem için veya herhangi biri için tek kelime laf söz eleştiri vb. dediğini duyan gören olmamıştır. duyduk gördük diyen varsa da zaten yalancıdır iftiracıdır vb. neyse ama neticede yeter artık imparatorun dediği gibi madem sergen hoca hakem eleştiriyor madem konuşmak serbest biz de konuşalım.

7
20
yanıtYanıtla
Aziz Akdemir:

Yıllardır hakemlerle şaibeli şanpiyon oldunuz adalet olsa şimdi sizin 10 şanpiyonluğunuz bile olmazdı uzağa gitme 2 sene önceye bak kör değilsen görürsün

yanıt5
yanıt1
GERÇEK:

Aziz Akdemir onlarda utanma ne gezer. Hakemler olmasa gs bir hiçtir

yanıt3
yanıt1
Hy37:

Sen başka gezegendensin galiba

yanıt2
yanıt1
hihihi:

sergennnnnnnnnnnnnnnnnnnn bizi de at yarışına götür sonra nouma da discoya götürür zaaaaaaaaaaaaaaaaaa hahaha

14
11
yanıtYanıtla
Zoruna mı gitti Beşiktaşın hakkını savunuyor:

Terim terim ağlama albayrak gibi.

19
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title