Haberler

Şenol Güneş'in Loris Karius ile İlgili Sözleri İngiltere ve Almanya'da Gündem Oldu

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, "Karius'un heyecanı, elektriği yok." sözleri İngiltere ve Almanya basınında yer aldı.

İngiltere ve Almanya spor basını, Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı Loris Karius hakkında Şenol Güneş'in söylediği sözleri manşetlerine taşıdı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atiker Konyaspor maçı sonrası Loris Karius hakkında, "Karius yetenekli ama olmadı, tutmuyor şu ana kadar. Karius'un elektriği yok, heyecanı donuk. Takıma ait olma konusunda eksikleri var." ifadeleri, iki ülkenin basınında manşetlere çıktı.

KARİYERİ BÜYÜK DÜŞÜŞ İÇERİSİNDE

Loris Karius'un Liverpool'dan kariyerini tekrar ayağa kaldırmak için kiralandığı Beşiktaş'ta çok büyük bir formsuzluk yaşadığı ve Beşiktaş'ta da tutunamayarak kariyerine artık küçük kulüplerde veya ülkesinde devam edebileceği kaydedildi.

Şenol Güneş'in Loris Karius ile İlgili Sözleri İngiltere ve Almanya'da Gündem Oldu

26 MAÇTA 37 GOL YEDİ

Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid'e karşı yaptığı hatalarla Liverpool'un kupaya uzanamamasının en büyük nedeni olarak gösterilen Loris Karius, bu sezon Beşiktaş kalesinde çıktığı 26 maçta toplam 37 gol yedi ve sadece 5 maçta kalesini gole kapatabildi.

BEŞİKTAŞ, İKİ OPSİYONU DA KULLANMAYACAK

Beşiktaş'ın Liverpool'dan 1 milyon euro kiralama ücretiyle kiraladığı 25 yaşındaki Alman kaleci için 1.5 milyon euro karşılığı tekrar kiralama, 8 milyon euro da satın alma opsiyonu olmasına rağmen kullamayacağı ve Liverpool'a geri göndereceği bilgisi verildi.

Liverpol, Loris Karius'u 2016 yazında Mainz'dan 6.2 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etmişti.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Almanya Haberler

500

Yorumlar (8)

trup kafa:

Fabriyi satmicaktınız

28
32
yanıtYanıtla
Q7:

Adam kendi gitti premier lig hayalimdi diyerekten

yanıt7
yanıt0
kamilseni:

lyon maçını bi izle

yanıt15
yanıt1
neymar:

şenol ağzından çıkanı kulağın duymuyor galiba

32
7
yanıtYanıtla
Taraftar:

Çaykur rizenin kalecisi muhteşem yetenekli türk kaleciler varken yabancıya gerek yok bu golleri karius yiyeceğine utku yesin tecrübe kazanır çocuk

9
0
yanıtYanıtla
adalet:

adam ne yapsın savunma yok bişey yok tamam hatası da çok ama her şeyi de kaleciye baglamcaksın defans iyi degilse gol kaçınılmaz

2
2
yanıtYanıtla
oktay:

yeteneksiz bir kaleci

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazıngh:

Fabriyi gönderip bunu almanın yılın kazığı olduğunu alındığı ilk gün söyledim. Ama spor yorumcuları şöyle yötenekli böyle yetenekli kumaşı iyi şampiyonlar ligi finalinde oynadığı maçla değerlendirmek yanlış gibi manasız yorumlar yapıyorlardı.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title