Haberler

Şenol Güneş: Fransa'yı değil de İzlanda'yı yensek daha iyi olurdu

Güncelleme:

İzlanda'ya 2-1 mağlup olduğumuz maç sonrası A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmayı değerlendirdi. Güneş şu açıklamalarda bulundu:

"2020 AVRUPA ŞAMPİYONASINA GİDECEĞİZ"

"Biz daha iyi takımız. Boy olarak avantajları vardı, ikinci topları da iyi takip ettiler. Sonuç olarak bu skor ortaya çıktı.Buraya yorgun ama mutlu geldik. Umudumuz vardı. Buradan üç puan alabilirdik. Maça başlarken tedirginlik yaşadık. Rakip de bunu iyi kullandı. Kaybettiğimiz bir 3 puan var. En kötü ihtimal beraberlik bile bizim avantaj olacaktı. Yarış devam ediyor. 2020 Avrupa Şampiyonasına gideceğimizi söylüyoruz, o gücümüz de var.

"BİZ ONLARDAN DAHA İYİ TAKIMIZ"

Hakemle ilgili bir şey konuşmak doğru değil, mazeret aramıyoruz. Fransa'yı değil de, İzlanda'yı yensek daha iyi olurdu ama fikstürün böyle düşmesi bizim suçumuz değil. 3 günde 1 maç oynamak sıkıntı. Sakatlıktan gelip oynayanlar vardı. Dorukhan oynadı, Hakan sakatlıktan geldi, çalıştı ama etkili olamadı. Biz onlardan daha iyi takımız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş İzlanda Fransa Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde?
500

Yorumlar (164)

antihirsiz:

senol günes bes para etmez balici kasabasina yenilen dünya lideri türkiye

12
12
yanıtYanıtla
AJAN X:

O burak çuvallıktan başka birşey yapmıyor onu kadro dışına atmalısın

22
2
yanıtYanıtla
TUNÇ:

ozan tufan ''ın çok hatırlı birinden torpili olduğuna artık eminim.

18
1
yanıtYanıtla
GÖR ARTIK HOCA:

Ozan yararsız. Burak fransa maçı da dahil net olarak bır ton pozisyon harcadı. Ozan''la Burak''la olmaz bu işler. Vazgeçin artık şu adamlardan. Bir ton genç var oynayabilecek. Neden hala bu sevda?

17
0
yanıtYanıtla
on uzerine 3:

hatalisin senol hoca, ama cok hatalisin, konusmakla olmuyor

12
5
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bu da laf mı şimdi hoca, Fransa, ya yenilsek İzlanda, yı yensek daha iyi olurdu ne demek. İzlanda, yıda yensen kötü müolurdu. Ayrıca Ozan ve Hakan, ın Milli takımda ne işi var anlamadım. Ozan, ın kullandığı toplar ya taca gitti yada rakip futbolculara gitti. Emre bunlardan daha iyi oynardı.

14
3
yanıtYanıtla
bekir:

hakan çalhanoğlununu nasıl 90 dakik ounnda tuttun iyi hoca olsaydın yapmazdın bide milli takımın kadrosunu beşiktaşla karıştırıyorsun.

14
2
yanıtYanıtla
VATOZZ:

OZAN TUFAN İLE FORMSUZ HAKAN 90 dk boyunca malın trene baktıgı gibi oyun oynarsa kusura bakma hocaa sana indiana jons derim. . .

14
1
yanıtYanıtla
can cana:

senol hocayla bu kadar adamda kapasite bu burak 30da´kka sonra cikmali ozan ne ya adam maci okuyamiyor yazikkk

13
2
yanıtYanıtla
htee:

şenol hocam bu maçı sen verdin hakan alhanoğlu ve ozan tufan sevgin bize bu maçı kaybettirdi.

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 164 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title