Haberler

Galatasaray'a veda eden Şener Özbayraklı, Başakşehir'le 2 yıllık sözleşme imzaladı

Güncelleme:

Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Şener Özbayraklı sosyal medyadan yaptığı paylaşımla takıma veda etti. Tecrübeli sağ bek yaptığı paylaşımda, "Parçalı forma ile sahada görev yaptığım her an terimin son damlasına kadar savaştım, elimden geleni vermeye çalıştım. Fakat veda vakti geldi çattı" ifadelerini kullandı. Medipol Başakşehir bu paylaşımın üstünden 1 saat geçmeden Şener'le iki yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Galatasaray'ın kontrat uzatmadığı Şener Özbayraklı, sosyal medya hesabından kulübe veda etti ve Başakşehir'le sözleşme imzaladı.

"TERİMİN SON DAMLASINA KADAR ÇALIŞTIM"

Tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, "Değerli Galatasaray camiası; 2019 yılından bu yana gururla formasını taşıdığım Galatasaray Spor Kulübü ile sözleşmenin sona ermesinin ardından yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Nasıl ki yeni maceralara atılmak futbolun doğasında varsa ayrılıklar da işimizin bir parçası. Ben de kariyerimde yeni bir sayfa açmanın her iki taraf için de daha doğru olacağına inanıyorum. Parçalı forma ile sahada görev yaptığım her an terimin son damlasına kadar savaştım, elimden geleni vermeye çalıştım. Fakat veda vakti geldi çattı... Yönetim kurulu üyeleri ve teknik direktör Fatih Terim başta olmak üzere tüm teknik ekibe, takım arkadaşlanma, idari kadroya ve kulüp çalışanlarına teşekkür ederim. Saygılarımla. Şener Özbayraklı" dedi.

Şener Özbayraklı yaptığı paylaşımla Galatasaray'a veda etti

BAŞAKŞEHİR'E İMZAYI ATTI

Medipol Başakşehir, Şener'in ayrılığını açıklamasının üstünden 1 saat geçmeden tecrübeli futbolcuyla 2 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Galatasaray'a veda eden Şener Özbayraklı, Başakşehir'le 2 yıllık sözleşme imzaladı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şener Özbayraklı Galatasaray Haberler

500

Yorumlar (1)

Muhsin Biçim:

ohh bee. NİHAYET GİTTİN

2
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title