Haberler

Şarkıcı Serdar Ortaç, Medipol Başakşehir İçin Marş Besteledi

Güncelleme:

Şarkıcı Serdar Ortaç, Medipol Başakşehir futbol takımı için yeni bir marş besteledi. Ortaç'ın yazdığı marşta "Tribünler dar geliyor" ifadesiyle paylaşılan videoda tribünde kimsenin olmaması kullanıcıların dikkatinden kaçmadı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, Medipol Başakşehir için yeni bir marş besteledi. Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda görüntüler eşliğinde paylaşılan bu marş sosyal medyada büyük ilgi gördü.

BAŞAKŞEHİR İÇİN ŞARKI BESTELEDİ

Şarkıcı Serdar Ortaç tarafından bestelenen marş, takımın stadından görüntüler eşliğinde sosyal medyada paylaşıldı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, Medipol Başakşehir İçin Marş Besteledi

KULLANICILARIN GÖZÜNDEN KAÇMADI

Şarkıdaki "Tribünler dar geliyor" ifadesi ile, paylaşılan görüntülerde stadın boş olması arasındaki tezatlık da sosyal medya kullanıcılarının gözünden kaçmadı.

Şarkıcı Serdar Ortaç, Medipol Başakşehir İçin Marş Besteledi

İşte Serdar Ortaç'ın Başakşehir marşı...

"İşte şampiyon Başakşehir

Geliyor Başakşehir

Tüm rakiplere saha dar gelir

Göster, nasıl oynanır top

Kim tutar seni hadi

Dedim işte adı üstünde"

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Serdar Ortaç Fatih Terim Başakşehir Magazin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (22)

??:

adam hükümet yanlısı şişirilmiş yapay takım diye şarkı yapamaz ki gayet normal öyle yazması

18
1
yanıtYanıtla
xxx:

bu . . serdarın hayatı hatalarla dolu ilk hata ahmet kayaya yapıldı karektersiz

4
8
yanıtYanıtla
Sniper:

Gündemde olana ve ân itibârı ile popüler olana şarkılar da marşlar da bestelenir. Daha önce nerelerdeydiniz? Gündemde olanı, gündeme konu olmak için lehine kullanma çabası.

9
0
yanıtYanıtla
Reis:

Başaksaray

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ayrıca serdar ortaç şarkıcı değil SANATÇI'' dır. bu ayrımı iyi yapın

3
2
yanıtYanıtla
misafir:

başakşehir istanbul takımlarına rakip değil havuza ortak olsun diye kurulmuş bir takım ist belediyesinin ne kadar firması var ise arkasında seyirci ortalaması 5000 yazık

3
1
yanıtYanıtla
ccc:

napsın zavallıya para lazım karı gidecek yoksa

1
2
yanıtYanıtla
YAVUZ:

başakşehiri kıskanmayın

1
2
yanıtYanıtla
eke:

kıskanıyorlarrrr ehiehi

yanıt1
yanıt0
Yorumsuz:

Ülkemiz ne Hale gelmis bunlar neyin kafasini yasiyor

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title