Haberler

Sandıktan Nouma Çıktı! Verdiği Cevap Olay Oldu

Güncelleme:

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Antalya'nın Alanya ilçesinde Beşiktaş'ın efsane başkanı Süleyman Seba ile siyah beyazlı taraftarın çok sevdiği Nouma'ya oy çıktı. Nouma yaptığı paylaşımda, "Adımın seninle birlikte çıkması bile ne güzel :) iyi ki doğmuşun Süleyman Seba. Muhtar niye ya, bari beni de başkan yazsaydınız" dedi.

Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'ndeki 2112 numaralı sandıkta bir seçmen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için CHP adayı Muhittin Böcek'e oy kullanırken Alanya Belediye Başkanlığı adayları kısmına "Tek Başkan Süleyman Seba", Belediye Meclisi oy pusulasına da "Muhtar Pascal Nouma" yazarak oyunu kullanmış seçmenin Büyükşehir oyu geçerli sayılırken diğer iki oy sandık kurulu tarafından geçersiz sayılmıştı.

Söz konusu haberin görselini Instagram hesabından paylaşan Pascal Nouma "Adımın seninle birlikte çıkması bile ne güzel. İyi ki doğmuşsun Süleyman Seba" notunu düştü. Paylaşımında muhtarlığa da değinen Nouma "Muhtarlık niye ya, bari beni de başkan yazsaydınız. Şu anda muhtar olarak aldığım 1 oyu düşünüyorum" diye ekledi.

Sandıktan Nouma Çıktı! Verdiği Cevap Olay Oldu

Binlerce beğeni alan paylaşıma takipçileri "Parti kur oy verelim. Sana muhtarlık yakışır" gibi yorumlar yazarken, bazı takipçiler oyun heba edilmesine tepki gösterdi.

Oyu kullanan Kemal Cengiz isimli Beşiktaş taraftarı ise "Arkadaşlar, oyu ben verdim. Söz konusu haberde de belirtildiği gibi Antalya Büyükşehir için oyumu kullandım ve geçerli sayıldı. Alanya için de Süleyman Seba ve Pascal Nouma'yı tercih ettim. Bazıları tepki göstermiş oyumu heba ettim diye ama Alanya seçim sonuçlarına bakarsanız anlarsınız. Kazanan yıllar önceden belliydi. Ben de o yüzden 1 Nisan 1984'te başkan seçilen Süleyman Seba için tam 35 yıl sonra görevimi yapmak istedim. Yanına da yüreğinde Beşiktaş sevgisi hiç eksilmeyen Pascal Nouma'yı ekledim. Muhtarlığa alınma Pascal abi. Efsane Seba'nın yanında muhtar olmak büyük onurdur" ifadelerini paylaştı. Taraftar ayrıca, Alanyaspor'da Teknik Direktörlüğünü başarıyla sürdüren eski Beşiktaş futbolcusu Sergen Yalçın'ın da ilçede olduğunu hatırlatarak Nouma'yı Alanya'ya davet etti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Süleyman Seba Beşiktaş Antalya Alanya Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Çok mükemmel bir iş yapmış gerizekalı bide bunu paylaşmışlar sandığa gidip oyunu böyle gerzekçe harcayanlarla aynı atmosferi soluyoruz malesef

22
6
yanıtYanıtla
KABARETSİZ:

Verdiğiniz oy ile sanki ülkeye çağ atlatıyorsunuz, sistemin farkında bile değilsiniz. . z

yanıt0
yanıt4
Son nokta:

Yazık olmuş pusulaya o küçük kağıdın ne kadar değerli olduğundan haberi yok galiba.

7
2
yanıtYanıtla
.:

Bu habere çoğunuz gülmüşsünüz fakat Seçimlerde 1.5 milyon gecersiz oy çıktı . Ülkenin boş insan seviyesi çok yüksek . Sonra neden işsizlik var . Kendini Yetiştirmiş aklı başında her insan rahat iş bulur . Bu işsizlerin çoğu bu oy kullanan kişinin kafa yapısına sahip insanlardır .

4
4
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bir muhtarlık kaldı yapmadığın onu da yap''ta tam olsun pascal yapmadığın iş kaldı mı?

5
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne manyak insanlar yarabi

2
1
yanıtYanıtla
turko:

boş adam nauma kim elin farnsızıı yönetcek türkiyeyyiii senin gbi zihniyetler yüzünden bu hal geldikkk allah bildği gbi yapsınn

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title