Haberler

Samsunsporlular Takımları İçin Meydana Akın Etti

- Samsunsporlular takımları için meydana akın etti Atkısını takan meydana gelerek Samsunspor'a destek çağrısında bulunduSAMSUN - Mali anlamında sıkıntılı günler geçiren ve futbolcuları bir bir serbest kalan Samsunspor'da duruma tepki gösteren taraftarlar meydana akın ederek takımına sahip çıktı.

- Samsunsporlular takımları için meydana akın etti

Atkısını takan meydana gelerek Samsunspor'a destek çağrısında bulundu

SAMSUN - Mali anlamında sıkıntılı günler geçiren ve futbolcuları bir bir serbest kalan Samsunspor'da duruma tepki gösteren taraftarlar meydana akın ederek takımına sahip çıktı.

TFF 1. Lig takımlarından Samsunspor, mali ve yönetim anlamında sıkıntılı günler geçirmeye devam ediyor. Alacakları ödenmeyen futbolcular'da 8 tanesi serbest kalma hakkını elde etmiş, bu futbolculardan Hasan Hatipoğlu, Çağrı Ortakaya, Ufuk Budak, Abdülkerim Bardakçı ve Ömer Kandemir, kulüple ilişkilerini keserek başka takımlarla anlaşmıştı. Kodrodaki diğer futbolcuları da kaybetme korkusu yaşayan Samsunspor'da taraftarlar duruma tepki göstererek şehir meydanında takımına destek verdi.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda saat 14.00'de toplanan taraftar, "Asla pes etmeyeceğiz", "Samsunspor yok olmasın" ve "Sabit gelir istiyoruz" yazılı pankart açtılar. Sık sık marşlar söyleyen taraftarlar zaman zamanda takıma sahip çıkmayanları protesto ettiler. Yaşları 90 olan iki yaşlı teyze de Samsunspor atkılarını takarak, herkesin şehrin takımına destek vermesi gerektiğini söylediler.

"Gün Samsunspor'u ayağa kaldırma günüdür"

Taraftarlar adına konuşma yapan Okan Baş ise, "Bizler inanıyoruz ki bir milletin kurutuluşunu sağlayan bu şehir, bugün de tek mirası olan Samsunspor'un kurtuluşunu sağlayacaktır. Bugün burada binlerce insan sevdasını haykırmak, sevdası için elinden gelenin fazlasını yapmak için uğraşıyor. Kulübümüz uzun zamandır zor günler geçiriyor. Samsunspor, kapanma noktasına, kayyumun eşiğine gelmiştir. Ancak bizim buna gönlümüz razı gelmiyor. Gün, Samsunspor'u ayağa kaldırma günüdür. Gün Samsunspor efsanesini küllerinden doğarak zirveye taşıma günüdür" dedi.

Samsun meydanındaki Samsunspor Yok Olmasın etkinliğine MHP Grup Başkanvekili Erhan Usta, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunsporlu futbolcular Furkan Köse, Ercan Yazıcı, Halil İbrahim Pekşen, Ahmet Cebe, Gökay İravul ve çok sayıda taraftar katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Çağrı Ortakaya Samsunspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Gelinim Mutfakta Rabia Kimdir? Gelinim Mutfakta Rabia kaç yaşında, nereli? ERZURUM DEPREM SON DAKİKA | Erzurum'da deprem nerede oldu? Erzurum'da deprem kaç şiddetinde deprem oldu? Kate Middleton nerede? Kate Middleton tedavi görüyor mü, saraydan ayrılıyor mu? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Fenerbahçe Beko - Beşiktaş Emlakjet Basket maçı ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title