Haberler
Güncelleme:

Türkiye'de de görüldüğü öne sürülen gizemli hepatit 3 çocuğu daha hayattan kopardı

Koronavirüs vakalarından sonra hızlı ilerleyişiyle endişelendiren gizemli hepatit, can almaya devam ediyor. Mide bulantısı, kusma, ishal, ateş ve bilinç kaybı gibi belirtiler gösteren hastalık nedeniyle son olarak Endonezya'da 3 çocuk hayatını kaybetti. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, geçtiğimiz günlerde hastalığın Türkiye'de de görüldüğünü öne sürmüştü. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (7)

Orhan :

Korona çocukları zarar vermemişti değil mi şümdi de sıra çocuklara mı geldi unutmayın Allahında bir planı var

47
16
yanıtYanıtla
mahmut kemal :

Küreselcilerin tetikçileri ve sosyal medya üzerinden yaptıklarını görmedikçe bu şeytanlar durmayacak. Bill Gates ve DSÖ bu şeytanların tetikçi elemanlarından sadece ikisi.

49
8
yanıtYanıtla
Mehmet Uğur:

kedidir kedi. aşıya hiç kabahat bulunmuyor.

31
12
yanıtYanıtla
AJ B:

Hayvanlarla ilgisi yok insanlarda kabahat, yeter artik , insanlarin yaptigi hatalari hayvanlar cekiyor.

yanıt10
yanıt5
Murat Özdemir:

Acaba ülkeye nasıl giriyor bu hastalık... Kim getiriyor? Nasıl geliyor? Nereden geliyor? Bizim insanlarımızdan bulaşmamıştır değil mi? Bu soruların cevabı önemli... Korona da öyle yayılmamış mıydı?

26
2
yanıtYanıtla
Bedir Bozoglan:

Çifçi ucuz alınıyor diye fiyatlardan şikayetçi tüketicide pahalılıktan şikayetçi peki soruyorum size bu ordadaki ilki ve sonu yiyen komisyoncular değil mi bence tam yerinde bi karar hatta geç kalınmış

8
4
yanıtYanıtla
Orhan Demiral:

Abi dünyada bir musibet olmasın ki bizde görülmesin..!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title