Haberler
Güncelleme:

Saatlerce cinsel istismara maruz kalan Çiğdem Yaylak'ın davasına Bakanlık müdahil olacak

Antalya'da Murat K.'nın saatlerce tecavüz ettiği ve olayın travmasıyla intihara teşebbüs ederek yüzde 99,9 engelli kalan Çiğdem Yaylak'ın avukatı Bilgenur Yalçın, sanıkların tutuklanması için talepte bulunduğunu söyledi. Yalçın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da davaya müdahil olmak için mahkemeye başvuracağını söyledi. Daha fazla detay >>

500

Yorumlar (11)

SUSKUN:

o karaktersizleri tutuklayıp içeride gebertilmesi gerek yada meydanda salandırmak gerek çok sinir bozucu

15
2
yanıtYanıtla
Erol:

öyle babayit kaldimi

yanıt0
yanıt0
BOTAN:

helal olsun büyük adamlarimiza

13
1
yanıtYanıtla
mehmet:

bu nasıl bir adalet ki serbest bırakılıyor . adli kontrol şartı nedir. Değiştirin bu kanunları. Milletin adaletin aleyhine hakkı masumu korumayan daleti sağlamayan kanun mu olur.

8
1
yanıtYanıtla
ben tutuklansın kısmında değilim:

nasıl serbest kalıyor bu kanunlar değişsin artık idam gelmesi lazım işin burasındayım artık. SAdece bu olay nezdinde düşünmek aptallıktır. bu müsvedde tutuklansın diye çığırtkanlık yapmak sadece bu olayı kurtarır bundan sonra ne olacak. o yüzden tutuklansın hashtagleri yerine kanunlar değişsin hastaglari olması lazım

8
0
yanıtYanıtla
Canmen:

Hani Bayan epey yipranmis zaten hayatta. . . böyle bir canavarin eline düsmesi acilarinin üstüne en vahim dehseti olmus. . . ve böyle bir dehset travma, heleki tüm ülke önünde. . . nasil atlatilir, nasil hayata tutunulur. . . toplumumuz duyarli oldugu kadar, bi o kadarda acimasiz. . . umarim kati ve kötü insanlardan uzakta bir nebze huzur bulur. . .

4
1
yanıtYanıtla
aa:

kesınlikleee kesinlikleeee içerde gebersinlerrr canlarrr yanınızdayız dualardasınızzz gariplerimm yaaa

4
1
yanıtYanıtla
yusufcuk:

Ejder gibi birileri lazım malum kanunlar hiç adil değil. Keşke kanunlar insanları koruyabilse. Kanun kanun olsaydı o zavallı kadın tecavüze uğramazdı. Üstüne üstlük tecavüz eden cani sapık telefonda ben kızına tecavüz ediyorum diyemezdi. Ne kadar iğrenç bir şey. Bana göre adalet, bu kişinin resminin resmi gazete yayınlanarak altına da bu sabah tecavüz nedeniyle idam edildi denmeli ve haberlerde kamu spotu olarak yayınlanmalı

4
0
yanıtYanıtla
cimbomlu:

o pis sahsi icerde bitirin bir zahmet ama cok aci cekerek.

4
0
yanıtYanıtla
LÜTFEN AGIR CEZALAR GETÎRÎN:

Yahu bu nasil Adalettir ? Bu nasil bir yargilamadir ? Mazlum ve magdurlarin hukukunu koruyamayan Adalete ve yasalara yaziklar olsun. Yeni ve Adil yasa yapmaya engelmi var ? Eziyet ve taciz edilen zavalli masum, savunmasiz hayvanlar konusundada cok sözler verildi fakat maalesef üzülerek söylüyorum hic birisi yapilmadi. Siz yasalari degistirin biz 80 milyon devletimize destek oluruz.

4
0
yanıtYanıtla
Kısas:

Kısas...Beyzadenin birinin annesine küfredilince aranan adalet, Garibanın hayatını İNCİTMİŞLER, oda istiyor adalet.terazinin kefesi sizce kime ağır basıyor..

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title